Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmış 😂😂 Kurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
Ne kadar da zevke gelmissin .

Bu fenerliler cidden alayı akılsız yıldız diye alınan yaşlı fosillerin nasıl girdiğini hala cozemediler 33 yaşındaki adama o denli para bagliyorlar yarın koç bırakıyorum dese gibi kalacaklar

Kasada para yok diyorsunuz da , Dursun , Ünal filan kasada yığınla para doluyken mi yaptı transferleri ?

Bu beceriksizlikler beceri eksikliklerinin üstünü geleceği kurtarıyoruz yalanlarıyla örtüyor sadece.

Bekleyerek kasadaki para artmayacak bariz.

Bu yönetim seçim kararını seçimin yapılmayacağı garantisini aldıktan sonra ilan etti önce devletten garantiyi aldılar sonra mevcut durumda kim karşımızda onları görelim diye sahte seçim kararı aldılar hiç ama hiç masum değiller

Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.

Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetler yonetim cuvalladi son dakika Diagne'yi sunmus olsalarda, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
O gun gelirken acikcasi herkes; sezon sonu arabistan'a satariz diye dusunuyordu. Sanirim buna taraftar -yonetim - hoca dahil

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.

sinanla forvet oynamaya devam mi etseydi. Diagneyi istedigimiz kadar elestirelim ama o sampiyonlukta katkisi var.

Cagne gelmese 18-19 sezonu şampiyonu olamazdık Mitroglou ile sezon bitmezdi. Cagne saçma hareketleri olsa da ikinci yarı aldığımız birçok puanda etkili oldu. Bonservis çok fazla ama asıl forvet hedefleri gelmemiş adam mecburen kabul etti ve bir şekilde hedefe de ulaştı eleştirilecek birşey bana göre yok. 2019-2020 yaz transfer dönemi Fatih hocaya yazar ama Diagne olayında suçsuz.

Diagne’nin biz de oynadığı maç sayısı ve gol sayısına baksak gayet iyi rakamları vardır. Adam kafadan sakat sadece.

hoca yine gündem değiştirmek ve yönetimi taraftarın önüne atmak için olmayacak isimleri ortaya attı gökseli iyi tanıyan biri olarak günahını vermez diyorum 1 haftadır göksel çok iyi bir yönetici asla beleşe oyuncu kaptırmaz bugün bitik demba bayı istesen 3 milyon euroda kapı açar adam bedavaya topluyor sağdan soldan iyi topçuları

Fazla transfer olacağını sanmıyorum. Onyekuru gelir. Peşinatta diretilmezse İrfan Can gelir. Serbest bırakılırsa bir de Aytaç gelir. Herhangi bir satış olmayacağını varsayıyorum tabi. O zaman senaryo da değişir.

twitterda gördüm düşünmeden almak lazım

Menajer William D´avila‚ Mahmoud Trezeguet´i Fenerbahçe ve Galatasaray´a önerdi. Aston Villa satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine sıcak bakıyor.

adam 10 tane forvet ismi vermiş, 1 yıldır forvetsiz oynatıyor, transferin son gününe kadar bı nane yiyememis yönetim 1 yıl daha forvetsiz mi oynatsaydi , o zamanlar biz bile hayır diyememistik forvetsizlikten

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi halt olmaz yine terim ve yönetimin atışmalarını izleriz ay sonuna kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt