- 4 Ağustos 2009
- 90.986
- 72.373
- 5.358
Hiçbiri gelmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar da zevke gelmissin .Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmışKurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
O gun gelirken acikcasi herkes; sezon sonu arabistan'a satariz diye dusunuyordu. Sanirim buna taraftar -yonetim - hoca dahilTransferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetler yonetim cuvalladi son dakika Diagne'yi sunmus olsalarda, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
Menajer adami en son dovmustubi aralar alanı alacaktık çinden o noldu
Cagne gelmese 18-19 sezonu şampiyonu olamazdık Mitroglou ile sezon bitmezdi. Cagne saçma hareketleri olsa da ikinci yarı aldığımız birçok puanda etkili oldu. Bonservis çok fazla ama asıl forvet hedefleri gelmemiş adam mecburen kabul etti ve bir şekilde hedefe de ulaştı eleştirilecek birşey bana göre yok. 2019-2020 yaz transfer dönemi Fatih hocaya yazar ama Diagne olayında suçsuz.Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
kolpa haberler onlar , rutin bı sporcu vurdumu boğayı devirir , ama tartışmalar olmuş heralde

adam 10 tane forvet ismi vermiş, 1 yıldır forvetsiz oynatıyor, transferin son gününe kadar bı nane yiyememis yönetim 1 yıl daha forvetsiz mi oynatsaydi , o zamanlar biz bile hayır diyememistik forvetsizliktenTransferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.