Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.397
- 49.318
- 3.018
3 ocaktan önce ismi çıkmıştı zaten.Rts adam 3 ocakta mohamedi almak istedigimizi yazmis sozlukte. Insaflı davranın biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ocaktan önce ismi çıkmıştı zaten.Rts adam 3 ocakta mohamedi almak istedigimizi yazmis sozlukte. Insaflı davranın biraz
Nekadar kolay gonderip aliyorlar masallah. Hem limitsiz hem serrrr........izlerFB'de Erol bazi yabancilardan memnun degilmis. Lemos, Novak, Sosa, Perotti, Dirar, Ademi ve Cisse gidebilir diyorlar.
Tüzükde yaziypr galiba.Secimi biz niye mektuplu oylar ile yapmiyoruz? Rekor katilim olmaz mi onun sayesinde?
2017 aralikta geldi terim. Sanirim tudordu o. Ozani da begenmeyip yollamaya kalkiyorduBu ndiuishmiyi 2017 de fatih terim mi begenmedi bunun cevabini bilmek isterim
Yönetimden karsi hamle geldimedyaya para bastilar
ank da zamalek 10 mio aldi deid
Cağ dışı bir Tüzük yüzünden bu Tüzüğün uzun zaman önce yenilenmesi gerekiyordu ama dinozorlar yüzünden olmuyor.Secimi biz niye mektuplu oylar ile yapmiyoruz? Rekor katilim olmaz mi onun sayesinde?
2 yildir ismi yazilir bu cocogun acin twitterda aratin saf olmayin hicbir sey bilmiyor bunlar. Bir kere basinda cikmadan isim vermis mi?Rts adam 3 ocakta mohamedi almak istedigimizi yazmis sozlukte. Insaflı davranın biraz
Ben sana soyliyim 3 yil onceki haliyle simdiki hali bir mi? zaten genc oyuncu kendini gelistirmistirBu ndiuishmiyi 2017 de fatih terim mi begenmedi bunun cevabini bilmek isterim
Sen begeniyon mu bunu alici gozle izlemedimBen sana soyliyim 3 yil onceki haliyle simdiki hali bir mi? zaten genc oyuncu kendini gelistirmistir
Aldiklari yabancilarin cogu tirt cikti gercekten. Lemos ve Ademi disinda bunlardan para edecek oyuncu yok.Nekadar kolay gonderip aliyorlar masallah. Hem limitsiz hem serrrr........izler
Ben de tam izlemedim istatistiklwri iyi 6 numara icin gustavo ile karsilastiriliyorduSen begeniyon mu bunu alici gozle izlemedim
Lemos ademide para etmezAldiklari yabancilarin cogu tirt cikti gercekten. Lemos ve Ademi disinda bunlardan para edecek oyuncu yok.
Sosa-Perotti-Dirar-Cisse zaten yas haddinden artik emekli olma vakti gelen yüksek maasli oyuncular.
Novak ise 3 yillik kallavi sözlesmeye imza atti, kolay kolay gitmez.