Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan bu takımda şuan banko doğru mu.
Salih ile Aytaç deniyordu şimdi de olması Salih ve Aytaç a göre daha imkansız irfancan isteniyor .Acaba hoca irfan i önde mi oynatacak 10 numara gibi . Sağ açık sıkıntısı var cagne gidecek olursa en az iki forvet lazım .şener e bir maç yuzunden güvenilmez .

Hepsinin geldiğini varsayarsak; İrfan Can/Kılınç sol iç, Belhanda/Feghouli/Salih sağ iç, Taylan/Aytaç defansif orta saha şeklinde oluşur orta saha rotasyonu.

Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
O 13 milyon kullanılamıyor şu eğer alınmamış olsaydı, Terim de muhtemel gol kralı olacak adamı sezon sonu satar tekrar bütçe yaratırız diye isteki ki adam şampiyonluk kutlamasına bile katılmadı,. E beceriksiz heryerde beceriksiz onu bile satamadilar , burada Terim'in zerre suçu yok

Irfa gelirse Yonetim degil Hoca veya Arda getirecek. cunku yonetim bisey beceremez Hoca en son kendi gidecek Gokselle konusmaya. .Hayatimda gordugim en kotu yonetim Ndaiyeyi o kadar paraya sattilsr kimseyi almadilar Ozani sattilar kimseyi alamadilar hoca da son Tercih diagneyi Aldi .Ve Diagneden sampiyonluk katkisi aldi oyle yada boyle bu senede katki aliyor.Bu diagneyi hoca satacak degil ya Hoca eskisi gibi degil ama yaptiklarinida gormemek olmaz .Bu sene yerlilerden iyi katki aliyoruz Ogulcan oynamaya basladi goller atmaya basladi Arda basaksehirde full zarardi bizde golleri ve asistleri var Taylan onliberoda takimin en iyilerinden Keremin kisa sure 1 gol 1 penaltisi var .Hoca bunlari yaparken Yonetim ffp ffp diye dolassin dursun.

Fener sınırsız yabancıya sahip olduğu için yabancı sınırlaması gelmeyecektir.

Fatih Kurucuk Konya’ya karsi cok iyi bir mac cikariyor. Sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Denenebilir.
Bence sezon başından beri çok iyi maçlar çıkarıyor mesela bizim maçta kral gibi futbol oynadı takımda görmeyi isterim, fiziği ve yaşı çok müsait. Taylan'ı Oğulcan'ı ilk aldığımızda zaman da rotasyondan ileri gidemez diyorduk yavaş yavaş formayı aldılar belki Fatih Kurucuk da Luyindama'nın Donk'un bu formsuzluğunda formayı alır bilemeyiz

Ufaktan ufaktan Aytaç’a hazır olun. İrfan yerine de Salih alınabilecek tek isim gibi duruyor. Onyekuruyu bari becerirler hiç değilse diyecem de çocuk hemen gelmeli ki düzenli antremanlara başlasınlar. Şuanda gelse forma girmesi yine şubatın 2. haftasını bulur

Ufaktan ufaktan Aytaç’a hazır olun. İrfan yerine de Salih alınabilecek tek isim gibi duruyor. Onyekuruyu bari becerirler hiç değilse diyecem de çocuk hemen gelmeli ki düzenli antremanlara başlasınlar. Şuanda gelse forma girmesi yine şubatın 2. haftasını bulur
Aytaci alır da ondan bile faydalanırlar diye vermezler bu dönem.
Muhtemelen sezon sonu gelir.

Bence sezon başından beri çok iyi maçlar çıkarıyor mesela bizim maçta kral gibi futbol oynadı takımda görmeyi isterim, fiziği ve yaşı çok müsait. Taylan'ı Oğulcan'ı ilk aldığımızda zaman da rotasyondan ileri gidemez diyorduk yavaş yavaş formayı aldılar belki Fatih Kurucuk da Luyindama'nın Donk'un bu formsuzluğunda formayı alır bilemeyiz
Emin Bayram'i bu sezon 4.stoper yaptik ama 1-2 mac disinda süre alamayacagi cok belli. Alt lige verip kuvvetlenmesini beklememiz lazim.

Uyurgezer Donk ile umarim devam edilmez. 5 senedir Donk'tan iyisini bulamayip Donk'la devam ediyoruz.

Yabanci siniri kademeli olarak daha kötü hale getirilecegi icin 2 tane yerli stoper bulundurmak lazim kulübede.

Yabancilardan almadigimiz katkiyi 4 milyon liralik yerlilerden aliyoruz. Sadik ve Serdar Aziz'lere ihtiyac yok ama. Bize fizikli stoper lazim.

Rakip takımlarin ürünlerini dahil reklam alanlarında gösterip her türlü kutuplaşma,ötekileştirme ve nefret politikalarına karşı;demokratik, profesyonel ve vizyoner anlayışla bu forumu idare eden Forum Yöneticilerini kutluyorum.Rakipler ile aramızdaki farkın ne kadar olduğunu buradan çıkarabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210110-155503.webp
    Screenshot_20210110-155503.webp
    85 KB · Görüntüleme: 57
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt