Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin kırılma maçı oldu o mac..Kırmızı verse mac farka gidecek gustavo en az 2 mac olmayacak fener baya geride kalacaktı..
Adamlar metin ali feyyaz üçlüsünün her birini bir yere koymuşlar hala agliyorlar.
Metin bein de
Ali trt de
Feyyaz a spor da

Bein deki fanatik güntekini falan saymıyorum..

2012 yılında böyle bir profil varmış.

şimdi oldu 2021 ama bu profil ancak lehimize değişmiş olabilir.

bjk+trabzon yarımız etmiyor , yarımız!!

ne kadar organize olamayan bir taraftar grubuyuz buradan çıkıyor!!

ulan alayını protesto etmemiz lazım. Beinı , trt yi , asporu, ntv yi.

Yönetim Rodop a çok net bilgileri sızdırmış(!) kısacası bonservisi elinde olan biri varsa olabilir yoksa bi halt beklemeyin.

Yönetim Rodop a çok net bilgileri sızdırmış(!) kısacası bonservisi elinde olan biri varsa olabilir yoksa bi halt beklemeyin.
Rodop kim yonetimle zerre alakasi yok serdar aziz olayi haric bir tane dogru birsey bilmedi o olaydada serdarin menejerinden bilgi aldi rodop bunagin teki

Şu rasimin sesi yüzünden proğram izlenmiyor yav ne bağırıyorsun oğlum sürekli?

Hic kimsenin gelmeme ihtimali > 4-5 iyi oyuncunun gelmesi malesef

BİLGİ: Ara transfer döneminin kapanmasına tam 3 hafta (21 gün) kaldı. Galatasaray'da henüz resmi olarak açıklanan bir transfer olmadı.

Transfer ettigimiz adamin lisansini bile cikaramadik zamaninda. Kevin Großkreutz faciasi...

Transfer dönemin sonunda 5 aylik kiralik ve opsiyonsuz Henry + belese Ayta/Salih gelir. Hoca normalde kiralika karsi oldugunu söyledi, ama Henry hic yoktan iyidir diye kabul eder o transferi ve yönetim utanmadan cikip takima güveniyoruz, FFP var ve iyi transfer dönemi geciridik diye kendini kutlar. Umarim iki yönden ibra olmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt