Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
İstanbul'a gelişler uzar da uzar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalınnerde o mal.
girmemiş mi foruma
Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
irfan can hiçbirine uymuyor- Forvet
- Hizli kanat
- 6 numara
Bu 3 transfer sart.
![]()
İşte Galatasaray Gençlerbirliği maçının tartışmalı pozisyonları
İŞTE GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ TARTIŞMALI POZİSYONLARItr.beinsports.com
deniz çobanın çoğu yorumuna katılırdım ancak bu maçta dedikleri tam komedi
ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa
keremin penaltısında kerem takılıyor diyor bunlarda ülkede hakemlik yapmış
gerçekten şu maç fenerin olsa ve fener puan kaybetse şimdi ülke yıkılıyordu.
hakem net 3 kırmızı vermedi bu maç.
Irfan yetenekli oyuncu ama bizi sampiyon yapmaz, sadece oyun icinde katki saglar ayni Belhanda ve Emre Kilinc gibi. Forvet ve hizli kanat bizi sampiyon yapar. Oncelik Irfan transferi olmamali. Orada Belhanda, Emre Kilinc, (Etebo) ve gerektiginde Arda ve Feghouli’de oynayabilir.irfan can hiçbirine uymuyor
Bildiğim kadarıyla Başakşehir'in de FFP anlaşması var Okan Buruk da kadroyu değiştirmek istediğini söyledi belki de yazın gelecek para onlar için daha iyi olurIrfancan visca icin toplam 10 milyon makul. sene sonu parayi almayi kabul ediyorlarsa verilebilir bu para. sonucta ffp var oyuncu satamiyoruz bu guzelligi yaparlarsa alinabilir yoksa 10m eurolara kimler alinir
Maçtaki kritik bütün ofsayt pozisyonlarında hemen bayrak kalktı ataklar kesildi. Belki de birkaçı ofsayt değildi ama pozisyonların sonuçlanmasını beklemediler hem de kararlı bir şekilde. Keza Oğulcanın pozisyonu da öyle.![]()
İşte Galatasaray Gençlerbirliği maçının tartışmalı pozisyonları
İŞTE GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ TARTIŞMALI POZİSYONLARItr.beinsports.com
deniz çobanın çoğu yorumuna katılırdım ancak bu maçta dedikleri tam komedi
ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa
keremin penaltısında kerem takılıyor diyor bunlarda ülkede hakemlik yapmış
gerçekten şu maç fenerin olsa ve fener puan kaybetse şimdi ülke yıkılıyordu.
hakem net 3 kırmızı vermedi bu maç.
Geleceksen gel be , uzatmayın artık şu işi.
Hayır hiç utanmıyorlar orada önder özen de tugay da diyor ki "kerem ne yapsın" topu vurduğu yöne doğru dönsün diyor. İnsan utanır.Maçtaki kritik bütün ofsayt pozisyonlarında hemen bayrak kalktı ataklar kesildi. Belki de birkaçı ofsayt değildi ama pozisyonların sonuçlanmasını beklemediler hem de kararlı bir şekilde. Keza Oğulcanın pozisyonu da öyle.
Sanıyorum ki Diagnenin çok erken golü ve Gençlerin kalecisi " bazılarının " yaptığı planları bozdu