Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerde o mal.

girmemiş mi foruma
Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın

Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın

Hocamın ağzına sağlık bütün beceriksizleri, bütün işbilmezleri, bütün dalkavukları, bütün kalemini satmışları bir demeciyle ortaya döktü. Daha 3 gün önce 6/7 civarı fiyat biçilen adamlar 15/20'yi gördü bir anda. 31 yaşında muhtemelen son kontratını alacak, daha hayatında süper ligden başka bir ligde oynamamış adamlar bir anda 10'u görür oldular maşallah.

Ne Fatih Terim korkusuymuş arkadaş. Hadi rakipleri anlıyorum bu konuda. Benim de gençliğimi bitiren, bütün yeteneksizliğimden, bütün başarısızlıklarımdan kaçıp futbola sığınırken, futbolda da bana gün yüzü göstermeyen hayallerimi söndüren adamı ben de sevemezdim açıkçası. Rakipleri anladık onlar istemiyor sevmiyor koca Galatasaray yönetimine, bazı saf taraftarına ne oluyor. Yani biz bu haberlerin ısmarlama olduğunu anlamayacak kadar salak mıyız?

O zaman onlara Ziya Paşa'dan gelsin:
"Sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın? "

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

deniz çobanın çoğu yorumuna katılırdım ancak bu maçta dedikleri tam komedi
ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa
keremin penaltısında kerem takılıyor diyor bunlarda ülkede hakemlik yapmış
gerçekten şu maç fenerin olsa ve fener puan kaybetse şimdi ülke yıkılıyordu.
hakem net 3 kırmızı vermedi bu maç.

Irfancan visca icin toplam 10 milyon makul. sene sonu parayi almayi kabul ediyorlarsa verilebilir bu para. sonucta ffp var oyuncu satamiyoruz bu guzelligi yaparlarsa alinabilir yoksa 10m eurolara kimler alinir

Bu karaktersiz takımların yaptıkları yeter artık. ALmayın yutiçinden adam. Sözleşmesi bitene zıplayalım gerekirse oyuncuları ayartalım bunlara herşey müstehak. Hepsi aynı b.kun laciverti. Başakşehir İrfan viscaya 23m ister, kasımpaşa 13e diagneyi bize satar fenere bedeva oyuncu verir. malatyaya ademi bedava yollarsın oyuncusuna 5m ister. Bundan sonra yurtiçinden bonservisli transfer yapılmasın adam ayartalım. Bu yapılanların hepsi bize ders olsun

ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa

Bu ara herkeste bir Galatasaray alerjisi olustu
Yönetimde sağolsun sus pus
Sadece hoca konuşuyor

Marcao + paraya biz taliscayi aliriz alooo ne sacmaliyor gümüsdag

irfan can hiçbirine uymuyor
Irfan yetenekli oyuncu ama bizi sampiyon yapmaz, sadece oyun icinde katki saglar ayni Belhanda ve Emre Kilinc gibi. Forvet ve hizli kanat bizi sampiyon yapar. Oncelik Irfan transferi olmamali. Orada Belhanda, Emre Kilinc, (Etebo) ve gerektiginde Arda ve Feghouli’de oynayabilir.

6 numara da sart Taylan’in yoklugunda orada oynayabilecek bir oyuncu yok. Antalya macinda Donk oynayinca orta sahanin seviyesi cok dustu.

Irfancan visca icin toplam 10 milyon makul. sene sonu parayi almayi kabul ediyorlarsa verilebilir bu para. sonucta ffp var oyuncu satamiyoruz bu guzelligi yaparlarsa alinabilir yoksa 10m eurolara kimler alinir
Bildiğim kadarıyla Başakşehir'in de FFP anlaşması var Okan Buruk da kadroyu değiştirmek istediğini söyledi belki de yazın gelecek para onlar için daha iyi olur

Maçtaki kritik bütün ofsayt pozisyonlarında hemen bayrak kalktı ataklar kesildi. Belki de birkaçı ofsayt değildi ama pozisyonların sonuçlanmasını beklemediler hem de kararlı bir şekilde. Keza Oğulcanın pozisyonu da öyle.
Sanıyorum ki Diagnenin çok erken golü ve Gençlerin kalecisi " bazılarının " yaptığı planları bozdu

Maçtaki kritik bütün ofsayt pozisyonlarında hemen bayrak kalktı ataklar kesildi. Belki de birkaçı ofsayt değildi ama pozisyonların sonuçlanmasını beklemediler hem de kararlı bir şekilde. Keza Oğulcanın pozisyonu da öyle.
Sanıyorum ki Diagnenin çok erken golü ve Gençlerin kalecisi " bazılarının " yaptığı planları bozdu
Hayır hiç utanmıyorlar orada önder özen de tugay da diyor ki "kerem ne yapsın" topu vurduğu yöne doğru dönsün diyor. İnsan utanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt