Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz çobanın çoğu yorumuna katılırdım ancak bu maçta dedikleri tam komedi
ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa
keremin penaltısında kerem takılıyor diyor bunlarda ülkede hakemlik yapmış
gerçekten şu maç fenerin olsa ve fener puan kaybetse şimdi ülke yıkılıyordu.
hakem net 3 kırmızı vermedi bu maç.

ardaya atılan kafa kesilmemiş bende böyle izledim maç anında, tekrarı da buydu. 90 dkyı bulursam bir daha bakayım.

taylana yapılan net kırmızıydı. cagnenin de sarıydı.

Dün akşam bi program izliyordum ve norveç liginden bile bulunan scout transferinin sızdırılmasının 2 sebebi olabilir. Birincisi transferi tamamlarsın havasını atarsın ikincisi ise o transfer olmasın diye basına sızdırırsın diye konuşuyorlardı. Şimdide Ali Naciye servis edilen haber yönetim bir şekilde sezon sonunu tamamlayacak ve gidecekler gibi geliyor bana. Daha önceki transferlerde Abdurrahim Albayrak kasa kolaylığı sağlıyomuş ve artık yönetimin belirsizliği yüzünden o kolaylığı yapmıyormuş. Yani buda demek ki kasada 5 kuruş yok.

ardaya atılan kafa kesilmemiş bende böyle izledim maç anında, tekrarı da buydu. 90 dkyı bulursam bir daha bakayım.

taylana yapılan net kırmızıydı. cagnenin de sarıydı.
ben maç içerisinde çok net gördüm 3 kez verdiler oyuncu önce dönüp ardaya bakıyor sonra yüzünü çevirip hızlanıyor.

ben maç içerisinde çok net gördüm 3 kez verdiler oyuncu önce dönüp ardaya bakıyor sonra yüzünü çevirip hızlanıyor.
bulursam tekrar bakacam ama adamın söylediği doğru. bilerek yapılan bir şey dğl o. mal olmak lzm bilerek yapmak için.

halis 3 haftadır oyunu çok kesiyormuş bu arada. hakemi takip etmediğim için programdaki yorumlardan bakıyorum mevzuya. pozisyonları yorumlayan eleman başlarına iş açacaklar yanlışları fazla diye uyarıyor ztn.

Albayrak ve Kasımpaşa yönetimi hakkında bir yazı yazacağım transfer sezonu sonunda.Eğer İrfan ve Visca Kasımpaşa’da oynasaydı bu transferleri gerçekleştirmek için can atardı.

Bjk maçı çok onemli bu maçta berabere kalmaliyiz en kötü.Berabere kalmayı öğrenmeliyiz konya Alanya maçlarında iki puan gitti .Duran toplarda bjk çalışıyor belli ki dikkatli olmalıyız atmayı geçtim artik gol yemeyelim duran toptan .Atiba Larin abubakar pres yapacak luyindama bu maçta zor oynar donk tutamaz abubakar ve larini .çok sıkıntı maç

Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
boş ver usta klavye delikanlıları çok bu forumda aldırış etme sen onlara tek dertleri klavyede sağa sola atıp tutarak mutlu olmak bundan zevk alan bir grup var yani tamam hepimiz seviyoruz bu forumda takılmayı takım hakkında yazıp çizmeyi konuşmayı beğeni alıp mutlu olmayı ama insanın başka zevkleri de olacak yahu dışarıya çıkıp iki hava alıp gelse rahatlayacak kişiler ya da ne bileyim rahatlayacak başka şeyler yapması gereken kişiler tüm stresini üstümüzde atarak rahatlıyor

bulursam tekrar bakacam ama adamın söylediği doğru. bilerek yapılan bir şey dğl o. mal olmak lzm bilerek yapmak için.

halis 3 haftadır oyunu çok kesiyormuş bu arada. hakemi takip etmediğim için programdaki yorumlardan bakıyorum mevzuya. pozisyonları yorumlayan eleman başlarına iş açacaklar yanlışları fazla diye uyarıyor ztn.
programı zaten izlediğim için söylediklerini biliyorum ama kremin pozisyonuna yaptığı yorum taylana son yapılan faul e yaptığı yorum komedi. Kaldı ki ardanın pozisyonun öncesi video da yok ki ben gördüğüme eminim adam ardaya bakıp koşuyor.

Yüzde yüz kırmızı adam stabil geliyor son anda kafayı hızlıca geçiriyor. Aynı hızla gelse vursa hadi denk geldi diyeceğiz ama son anda net darbe vurmak için geliyor.

Yok zaten Arda'nın orada olduğunu da görüyor yani, göre göre o şekilde gidiyor.

Niye yaptığını bilmiyorum ama kesinlikle kasıtlı hareketti.

Bjk maçı çok onemli bu maçta berabere kalmaliyiz en kötü.Berabere kalmayı öğrenmeliyiz konya Alanya maçlarında iki puan gitti .Duran toplarda bjk çalışıyor belli ki dikkatli olmalıyız atmayı geçtim artik gol yemeyelim duran toptan .Atiba Larin abubakar pres yapacak luyindama bu maçta zor oynar donk tutamaz abubakar ve larini .çok sıkıntı maç
Konya deplasmanında 90+2'deki golü yemesek maçı 3-3 bitirip 1 puan alacaktık.
Karagümrük maçında 90+11'de golü yemesek maçı berabere bitirecektik.
Evimizdeki Alanya maçında 90+5'deki golü yemesek maçı berabere bitirecektik.
Evimizdeki Kayseri maçında 1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalmış takımdan gol yemesek 3 puan alacaktık.

Son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlara bir bak arkadaş ya şimdi en aşağı 6 puan fazlası ile lider olmamız gerekiyordu. Berabere kalmasını da bilmeliyiz cümlesini Fatih Hoca tüm oyuncuların kafasına kazımalı. Beşiktaş deplasmanında tamam yenmeye oynamalıyız ama maç berabere giderken de son dakikalarda fütursuzca şuursuzca malca 10 kişi ile ileriye gol atmaya gidip dönüşte bir gol yeyip elimizdeki o 1 puandan da olursak bu sefer ban yesem dahi kötü söverim.

Apo bey iki gundur goksel başkanla pazarlığa oturma zahmetinde bulundu mu acaba?

dün izlediğim bjknin savunma bayağı sorunlu gibi. geçen hafta böyle değildi, rakiple alakalı durum. ilginç bir skorda çıkabilir ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt