Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş ver usta klavye delikanlıları çok bu forumda aldırış etme sen onlara tek dertleri klavyede sağa sola atıp tutarak mutlu olmak bundan zevk alan bir grup var yani tamam hepimiz seviyoruz bu forumda takılmayı takım hakkında yazıp çizmeyi konuşmayı beğeni alıp mutlu olmayı ama insanın başka zevkleri de olacak yahu dışarıya çıkıp iki hava alıp gelse rahatlayacak kişiler ya da ne bileyim rahatlayacak başka şeyler yapması gereken kişiler tüm stresini üstümüzde atarak rahatlıyor
Herkes atıp tutmuş, sağ olsun bazı arkadaşlar instagramdan küfür edip, sonra benim kufurumu paylaşmış. Şahsi hesabımı da. Gsc forumunda geçen sene her şeyi önceden söyledim. Bu sene de yine aynı kaynaktan aldım bilgileri. Hepsinin ekran görüntüsü Instagramimda mevcut. Gsc forumunun yönetimine bu görüntüleri verebilirim. Hepsinden de korkuncu, bu sene futbol falan izlemeyin. Ne yönetim uzlasabiliyor, ne hoca, ne dış etkenler. Bana yine istediğiniz küfürü edin, ben de Galatasarayliyim, kimsenin Galatasarayliligini da tartışmam. Suçlu istiyorsanız tum sorumlu iki kişi. Gidin onlara da sovun bana ahkam kesebilen arkadaslar, gücünüz yetiyorsa.

Yok zaten Arda'nın orada olduğunu da görüyor yani, göre göre o şekilde gidiyor.

Niye yaptığını bilmiyorum ama kesinlikle kasıtlı hareketti.
O pozisyon tehlikeli atağa dönüştü. Eğer o pozisyon gol olsa büyük ihtimal faoul var diye iptal edeceklerdi. Belki o zaman sarı yada kırmızı verilirdi. Ama burada önemli olan var o pozisyona neden karışmadı.

Bu tek dişi kalmış başkan ve yönetimin yatacak yeri yok. İyice tiksinti geldi artık bana, nöbet konusuna giresim bile gelmiyor.

Apo ve Basgan kulübe para hibe etmislerdi. Bunlar iki yönden ibra edilmezse, o parayi Dursun gibi geri alma haklari kaliyormu?

deniz çobanın çoğu yorumuna katılırdım ancak bu maçta dedikleri tam komedi
ardaya atılan kafadan önce erken kesilmiş video adam net bir şekilde ardaya bakıp kafayı vuruyor
taylana yapılan son harekette ayağı sıyırıyor diyor komedi, illa kırsın diyecek utanmasa
keremin penaltısında kerem takılıyor diyor bunlarda ülkede hakemlik yapmış
gerçekten şu maç fenerin olsa ve fener puan kaybetse şimdi ülke yıkılıyordu.
hakem net 3 kırmızı vermedi bu maç.
Hekim ne zamandan beridir takip ediyorsun bilmiyorum ama baya kötü yorumluyor ve maalesef yanlı da görünüyor. Ben uzun zamandır Deniz Çoban'ın izlemiyorum çünkü bize ve rakiplere karşı yorumları tamamen değişiyor. Aynı pozisyonu farklı yorumladığı bile oluyor.

Evet Erman hoca biraz farklı tarzda marjinal biri olabilir ama bu pozisyonlarda yorumları çok daha objektif ve doğru buluyorum.

Arteta: “Mesut Özil konusunda henüz herhangi bir gelişme yok. Kulüp ve oyuncu için en iyi çözümü arıyoruz.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt