Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlar maça gelse transfer için bu kadar yavaş olmazlardı.Geçen sene de devre arası transferin başlangıcında Saracchi-Onyekuru-Sekidika transferlerini açıklamıştık.Tepki olmadığından rahatlar..

Yarın koca gün Malatya'da Albayrak'ı maalesef kafalarlar. Yusuf yarın biter Çarşamba-Perşembe açıklanır diye düşünüyorum.

İsmaila coulibaly milana gidiyor sağolsun bizim yönetim 2 m bulup alamadı çocuğu

Semih bey sizi tenzih ediyorum ama oyuncunun adı çıktığımda kim bu? Norveç liginde bile 1 sezon oynamamış bu mu bizi kurtaracak? skills videosu bile yok tarzı yorumlar oldu, maalesef bizim bu kafadan çıkmamız lazım.

Aynı şey şu an Malatya'dan Yusuf transferi için oluyor oyuncuya yurtdışından teklif var adam oraya gitsin ve sıçrama yapsın ah vah, 3 milyon bulup alamadık şu adamı deriz tekrar söylüyorum sizin özelinizde söylemiyorum bunu yanlış anlamayın.

Üstad bizde de saflık var. Her sezon güvenmeye çalışıyoruz. :puhaha:
Valla reis bu sezonun başında düşünüyordum işte Falcao gitse oraya bir forvet alsak Onyekuru geri dönse filan diye ne bileyim Omar kazayı yaşadığında bir sağ bek alırız herhalde yerine filan diye düşünüyordum

Ne bileyim K.Sulemana ve Jesper Lindstrøm haberleri çıkınca bayağı ümitlenmiştm

Ya oyuncu falan almayi beceremiyorsan, bari Marcao ve Luyindamanin sözlesmesini en az 1 sene uzat ve bir ise yara be yönetim. Adamlar resmen hic birseyi takmama moduna gecmis. Ben gidiyorsam niye sözlesmelerle falan ugrasiyim düsünüyorlar resmen. Sonraki gelen yönetimin sorunu olsun banane gibi duruslari var bu beceriksizlerin.

Transfer yaptik mi yav arkadaslar. Gelisme var mi

Bazen Onyekuru gelirse pas oyununu oynayamayız diye düşünüyorum bir tarafta Onyekuru diğer tarafta Oğulcan ile ama düşünüyorum ki forvette Diagne ile Emre Kılınç'ı Taylan'ı orta saha yapıp Feghouli'yi merkeze çeken pas oyunu bulan Fatih Terim istediği oyunculara göre kafasında bir oyun bulur elbet diyorum

Hani Fatih Terim'in tek oyun planı bu değildir yoksa tutup Onyekuru'yu filan istemezdi

Zaten bu dönemi de boş geçirecekler belli oldu defolup giderler umarım sene sonunda yetti artık
bari irfan can yaza kadar kimseye gitmez de alabiliriz. cidden fbye giderse inanilmaz takim olurlar
Altay
nazim serdar deli(?) caner
gustavo irfan
? Özil Pelkas
Samatta

sadece nazim serdar cöp. samatta olmadi gibi

Lig yavas yavas elimizden gidiyor transfer yapmiyoruz hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt