Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala bir transfer gelişmesi yok yaprak kıpırdamıyor yeter da

Şunları şampiyon yaptırmamak lazım olay rizeyle oğulcan ve bizim aramızda koç denen herif tahkime gözüm üzerinde diyor sanane arkadaş bu kadar mı korkuyorsun bizden irfanı almak lazım hatta mümkün olursa viscayı da sezon sonu öde parayı şampiyon olursan o para çıkıyor zaten verirsin o zaman ffp de bitiyor zaten bizim yönetim de yarın konuşur şu koç hakkında hiç ümidim yok ama

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim yönetimden bir cacık olmaz...

Hep mi fbde bu para babaları alavere dalavereciler ulan nerde cebinde akrep olan adam var gelip bizi buluyor.. Adamlar kendi işlerinde başarıdan başarıya koşuyor Galatasaray'a gelince elini cebine atan yok.. Adam muriqi alliyor pulluyor iteliyor thiami beleş gösteriyor maaşları kırpıyor vs .. Bilmiyorum şahsi serveti buna nereye kadar dayanacak ama böyle giderse eninde sonunda bir yerde başarıyı bulacak..Diğer kulüplerin kaç katı harcama yapıyorlar bu adaletsizlikle baş edilmez K.O.Ç aziz dönemi gibi de değil ffp herkesi vururken bunlar gemiyi aynen yuzduruyor.. Kadro başarısız mı oldu hayali satış yapip kadroyu sıfırdan kur oh ne ala memleket..
Biz hala cagneye verdiğimiz falcaoyla verdiğimiz paralara ah vah ederken adamlar kime ne dağıttığını unutuyor bile..

Bizim yönetim ancak milleti konuşturmayı bilir, Ünal Aysal onu yapmazdi en azından yaptırmazdı. Kime nasıl nerde cevap vereceğini iyi bilirdi

Son düzenleme:
1 hafta oldu dönem başlayalı.. demekki bizimkiler yine eller ceplerde dolaşmış geçtiğimiz aylarda.

Abdür Trabzon deplasmanında maç sonu büyük fedakarlık yapmış gibi anlatıyor: “anam hasta onu bırakıp maça geldim.”

Yav arkadaş sen git işini yap, sen değil transferler gelmeli maça..

Ogulcani kışkırtmalari lehimize olabilir.hirs yapacaktır ama daha da önemlisi 2006daki bi necati,hasan kabze katkısı verebilir.is o noktaya geldi şu an.cunku Gs taraftarina farkında olmadan boyle hirs yüklerken, üzerine oyun oynanan oyuncu ne halde olur tahmin edersiniz.gerizekalilar su an bile fayda sağlıyorlar bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt