Bence şöyle bir şey var reis yönetim kendini aklamaya çalışıyor hani Fatih Terim istedi ama şöyle oldu Fatih Terim istedi ama şu takım aldı diye kendine yakın Ali Naci gibi Rodop gibi kalemlere istediği gibi haber yaptırıyorlar. Yani aslında o kalemler yönetimi korumaya çalışıyor yönetim de onları besliyor
Hani artık 1 transfer döneminde sorun çıkabilir ne bileyim Ndiaye'yi satıp orta saha alamamış olabilirler ama bunlar göreve geldiklerinden beri her transfer dönemini zehir ettiler zannetmiyorum ki Fatih Terim'in isteklerini 1 dönemde bile karşılayamamışlardır
Sırf Emre Akbaba meselesini uzattılar diye Gomis'i satıp forvetsiz bıraktılar, Ndiaye'yi satıp orta sahasız bıraktılar, Luyindama sakatlandı stoper alamadılar Muslera'nın yerini dolduramadılar bu dönemde 1 tane adam akıllı orta saha transferi yapmayı beceremeyip orta sahasız bıraktılar takımı
Fatih Terim mecbur değil Donk'tan joker bir orta saha çıkartmaya Taylan'ı böyle bir defansif orta sahaya çevirmeye Emre Kılınç'tan sol iç Oğulcan'dan forvet çıkartmaya
Mesela Omar'ın büyük bir ihtimalle futbol hayatı sona geldi Linnes'in hali ortada hiç sağ bek adı geçiyor mu ? Bunlar o kadar çapsız ki Onyekuru'yu filan bile getirmeyi beceremeyecekler