Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifin sözleşmesi bitti yav , ne alakası var ?
Renkdas , sadece Oğulcan için demiyorum , hatta Oğulcan ile alakası yok. Bizim yönetim bu sistem belirlemiş. Gidip oyuncular ile görüşüyor. Ölücü gibi ucuza gelir diye. Her transferimiz böyle. Kimi oyuncu da sorunsuz ,kimisi de sorunlu oluyor. Bur yer de patlarsin. Kulüplerle iyi geçinmek,anlaşarak yapmak lazım en azından büyük bir bölümünü.

Şunları şampiyon yaptırmamak lazım olay rizeyle oğulcan ve bizim aramızda koç denen herif tahkime gözüm üzerinde diyor sanane arkadaş bu kadar mı korkuyorsun bizden irfanı almak lazım hatta mümkün olursa viscayı da sezon sonu öde parayı şampiyon olursan o para çıkıyor zaten verirsin o zaman ffp de bitiyor zaten bizim yönetim de yarın konuşur şu koç hakkında hiç ümidim yok ama

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şunları şampiyon yaptırmamak lazım olay rizeyle oğulcan ve bizim aramızda koç denen herif tahkime gözüm üzerinde diyor sanane arkadaş bu kadar mı korkuyorsun bizden irfanı almak lazım hatta mümkün olursa viscayı da sezon sonu öde parayı şampiyon olursan o para çıkıyor zaten verirsin o zaman ffp de bitiyor zaten bizim yönetim de yarın konuşur şu koç hakkında hiç ümidim yok ama

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hani yabancı sınırı diye ağlıyorlardı yerli oyuncuların oynamasından yanaydı bunlar ? şimdi Oğulcan 6 maç ceza yemesi Türk Futbolunda bir milattır diyor adama bak

Bunların tek derdi Galatasaray önemli olan Galatasaray'a ceza vermek Fatih Terim'le uğraşmak başka bir şey değil

Güya İrfan ve Visca için ortalığı kızıştırmaya çalışıyor kafasını alırsın koç

Bence şöyle bir şey var reis yönetim kendini aklamaya çalışıyor hani Fatih Terim istedi ama şöyle oldu Fatih Terim istedi ama şu takım aldı diye kendine yakın Ali Naci gibi Rodop gibi kalemlere istediği gibi haber yaptırıyorlar. Yani aslında o kalemler yönetimi korumaya çalışıyor yönetim de onları besliyor

Hani artık 1 transfer döneminde sorun çıkabilir ne bileyim Ndiaye'yi satıp orta saha alamamış olabilirler ama bunlar göreve geldiklerinden beri her transfer dönemini zehir ettiler zannetmiyorum ki Fatih Terim'in isteklerini 1 dönemde bile karşılayamamışlardır

Sırf Emre Akbaba meselesini uzattılar diye Gomis'i satıp forvetsiz bıraktılar, Ndiaye'yi satıp orta sahasız bıraktılar, Luyindama sakatlandı stoper alamadılar Muslera'nın yerini dolduramadılar bu dönemde 1 tane adam akıllı orta saha transferi yapmayı beceremeyip orta sahasız bıraktılar takımı

Fatih Terim mecbur değil Donk'tan joker bir orta saha çıkartmaya Taylan'ı böyle bir defansif orta sahaya çevirmeye Emre Kılınç'tan sol iç Oğulcan'dan forvet çıkartmaya

Mesela Omar'ın büyük bir ihtimalle futbol hayatı sona geldi Linnes'in hali ortada hiç sağ bek adı geçiyor mu ? Bunlar o kadar çapsız ki Onyekuru'yu filan bile getirmeyi beceremeyecekler
Üstad artık zoruma gidiyor, coulibaly ve hauge'nin yollarını gözlüyordum. Basına sızdırdılar, yine de değeri fazla artmayan coulibaly idi. 1m€ vermediler.

Üstad artık zoruma gidiyor, coulibaly ve hauge'nin yollarını gözlüyordum. Basına sızdırdılar, yine de değeri fazla artmayan coulibaly idi. 1m€ vermediler.
Yok reis eskiden de böyleydi hala böyle bu durum Kaan'a 2 mil.€ veremediler dediklerine göre Fatih Terim'in çok istemesine rağmen Berat'a 2 mil.€ vermediler

Benim de zoruma gidiyor bunlar artık beceriksizlik de değil art niyet arıyorum burda

Bırakın alıyorsa alsın ikisini de
Fiyat artırmak için aklınca oyun oynuyor KOÇ

Bakalim Apo yarin konusabilecek mi, o cesaret var mi bakalim. Genelde mac ile ilgili degerlendirme yaptiktan sonra “tesekkurler arkadaslar” diyerek soru almadan hemen kaciyor.

Adamlar ogulcandan korkuyor ulan, ne rezil bi camia arkadas 😂 sizin el alti verdiginiz paralari siyasileri katip vedati aldiginizi filan acsak sabaha kadar bitmez sizin dosyalar utanmaza bak 😂 hafta sonu bjkye ogulcan gol attiginda sadece kargalara degil büyük şikecilerede girmiş olacak. Iyice piskolojileei bozulmuş bu mallarin. Şampiyon olamadiklarinda amatöre kadar düşecekler belli oldu

Yok reis eskiden de böyleydi hala böyle bu durum Kaan'a 2 mil.€ veremediler dediklerine göre Fatih Terim'in çok istemesine rağmen Berat'a 2 mil.€ vermediler

Benim de zoruma gidiyor bunlar artık beceriksizlik de değil art niyet arıyorum burda
Üstad bizde de saflık var. Her sezon güvenmeye çalışıyoruz. :puhaha:

3.5 ay kaldi

Fatih hoca bunların yapamadigi ve yasamadigi herseyi yaptı ali koç tuttu bizim hocamıza laf söylemeye kalktı bunlar sessiz fatih hoca bu ülkenin tarihinde gördüğü tek Avrupa kupasını kaldırdı bu yönetim bunun ne demek olduğunu dahi anlayamaz arkadas iyi futbol iyi futbolcu ile oynanır bunu Aysal söylemişti o adam ilk basta cok mantıklıydı sonra içerdikleri onuda zehirledi o beğenilmek dursun başkan gomis feghouli ndiaye maicon belhanda Rodriguez fernandoyu aldi bu yönetim geldi biz ekonomiyi düzeltiyorum dediler fernando ndiaye Rodriguez gomis ozan sattılar neyi sattılar diğer yonetimin aldığı oyuncuları yani bunlar artiyami çıktı taraftar salak anlamaz diyorlar gittiler bir suru abuk subuk adama milyonları verdiler paralar çöp hani bizim riva flora paraları ne oldu yok nerede şampiyonlar ligi gelirleri şampiyonluk gelirleri yok borc durumuna bakınca fener Beşiktaş borc olarak daha vahim durumdalar ama adamlar kader i maaşını biz ödeyelim bonservis yüksek görünsün diye 13 m satıyor bolu spora 1 m kaleci kiraliyor sow u 19 m satıp bir yıl sonra bedava geri alıyor elif elması 17 m napoliye satıyor duyum olarakta ali koç napoliye 14 m luk sponsorluk imzalıyor vedati satıyor guliano denilen adami 12 m satıyor josef yine öyle ama biz kariyer olarak onlari kat be kat katlayan gol krali gomisi 6 m feghouliyi satacak yer yok belhanda bende saydığım adamlardan daha iyi alici yok ve daha önemlisi düşünün diagne yine gol krali yine satmıyoruz buna ne matematik ne mantık aliyor

Bizim Diagnenin 9 golu var yanlis bilmiyorsam suan en cok gol atan oyuncunun 3 gol gerisindeymis Gecen sene hic futbol oynamayan birine gore cok iyi rakamlar biraz zorlasa bu senede gol krali olur biz Genclerbirligi macinda 4 -0 dan sonra bu adama calismaliydik Babel geldi hide adamin elinden topu aldi penalti atti ayar oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt