Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğimiz futbolcuların basına yansıması iyice moralimi bozmaya başladı.
Üstat basına yansıması filan mesele değil , çat diye parayı basıp alıp geleceksin Coulibaly gibi topçu alacaksan.

Almayacaksan da hiç kulübüyle irtibata geçmeyeceksin.

Çingene pazarlığı yapmıştır Abdür

Üstat basına yansıması filan mesele değil , çat diye parayı basıp alıp geleceksin Coulibaly gibi topçu alacaksan.

Almayacaksan da hiç kulübüyle irtibata geçmeyeceksin.

Çingene pazarlığı yapmıştır Abdür
Aga ffp varken yansımamalı. 10 tane genç futbolcunun değeri basına yansıdığı için arttı,ozorn hariç hiçbiri alınamadı.

İstediğimiz futbolcuların basına yansıması iyice moralimi bozmaya başladı.
Yönetim gerçekten çok içten pazarlıklı mesela Ndiaye transferinde bir basına adını sızdırıp bakıyorlar ne tepki verecekler diye tepki gelince apar topar Menajer transferi Etebo geliyor

Mesela Rodop Fatih Terim'in açıklamalarından sonra çıkmış yok Visca'yı alamayız İrfan'can a İngiltere'den teklif var yok Mohammed'e 10 mil.€ istiyorlar diye yol yapıyor. Yönetim resmen biz oyuncu satmayı da oyuncu almayı da beceremiyoruz yine beceremeyeceğiz haberiniz olsun diyor

Yönetim tarafından hem Fatih Terim'in istediği oyuncuları almıyor hem de defalarda hocanın söylemesine rağmen dışarı bilgi sızdırıyor. Neyse renktaşım bu yaptıkları da yanlarına kalmaz umarım birkaç ay sonra defolup giderler

Sikeci irkci fbliler yine hayal düsman yarattilar. Iyi bari fbliler yine kanar

Yönetim gerçekten çok içten pazarlıklı mesela Ndiaye transferinde bir basına adını sızdırıp bakıyorlar ne tepki verecekler diye tepki gelince apar topar Menajer transferi Etebo geliyor

Mesela Rodop Fatih Terim'in açıklamalarından sonra çıkmış yok Visca'yı alamayız İrfan'can a İngiltere'den teklif var yok Mohammed'e 10 mil.€ istiyorlar diye yol yapıyor. Yönetim resmen biz oyuncu satmayı da oyuncu almayı da beceremiyoruz yine beceremeyeceğiz haberiniz olsun diyor

Yönetim tarafından hem Fatih Terim'in istediği oyuncuları almıyor hem de defalarda hocanın söylemesine rağmen dışarı bilgi sızdırıyor. Neyse renktaşım bu yaptıkları da yanlarına kalmaz umarım birkaç ay sonra defolup giderler
Her şeyi anlarım. Transfer konusunda da başarısızsın, onada eyvallah. Peki bu isimleri neden sızdırıyorsun ?

Ali Koç Oğulcan hakkında konuşuyor. Rezil adam
Edit: Yuh. Adam Tahkim’i tehdit etti

Transfer yaparız diye tutuşmuş bu

Bakalim Abdurrajim yarin konusacak mi. Terim konusmaz yine bence

UÇK kararı için Tahkime gözümüz üzerinde diyor resmen göz dağı veriyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali koç 'u unutun da bizim bu yönetimin artık kulüplerle anlaşmadan oyuncu ile görüşme sistemini bırakması lazım. Bir yerde çok fena patlariz. Hadi Oğulcan da haklı taraf yanlarimiz vardı. Ama tehlikeli sular bunlar. Bu yönetim den normal iş beklemek te hata ama..

Ali Koç Oğulcan hakkında konuşuyor. Rezil adam
Edit: Yuh. Adam Tahkim’i tehdit etti
Oğulcan işi planlı zaten. 1 ay önce çıkmış kararı pazar günü servis ettiler piyasaya, hatta 12 numaradan çıkmış ilk. Çocuk yokları oynayıp formsuz bir şekilde yedekte otursaydı kimsenin umrunda olmazdı.

Ali koç 'u unutun da bizim bu yönetimin artık kulüplerle anlaşmadan oyuncu ile görüşme sistemini bırakması lazım. Bir yerde çok fena patlariz. Hadi Oğulcan da haklı taraf yanlarimiz vardı. Ama tehlikeli sular bunlar. Bu yönetim den normal iş beklemek te hata ama..
Herifin sözleşmesi bitti yav , ne alakası var ?

Allah rızası için yönetim şu takıma gerekli takviyeleri yapın.Şu koçu,, sergeni,mhy ve medyadaki maymunları sevindirmeyelim.Bu sene gerçekten inanılmaz önemli bu şampiyonluk.

İki tane oyuncu varsın satım alma opsiyonu olmasın ama kaliteli transferler yapılsın.Saha da fark yaratacak oyuncular alınsın.Şunları sahada ezelim..

Ali Koç: "Başakşehir, Visca ve İrfan Can'ı satmayı düşünürse ilgilenebiliriz."
Irfani da kaptirdik gg

Her şeyi anlarım. Transfer konusunda da başarısızsın, onada eyvallah. Peki bu isimleri neden sızdırıyorsun ?
Bence şöyle bir şey var reis yönetim kendini aklamaya çalışıyor hani Fatih Terim istedi ama şöyle oldu Fatih Terim istedi ama şu takım aldı diye kendine yakın Ali Naci gibi Rodop gibi kalemlere istediği gibi haber yaptırıyorlar. Yani aslında o kalemler yönetimi korumaya çalışıyor yönetim de onları besliyor

Hani artık 1 transfer döneminde sorun çıkabilir ne bileyim Ndiaye'yi satıp orta saha alamamış olabilirler ama bunlar göreve geldiklerinden beri her transfer dönemini zehir ettiler zannetmiyorum ki Fatih Terim'in isteklerini 1 dönemde bile karşılayamamışlardır

Sırf Emre Akbaba meselesini uzattılar diye Gomis'i satıp forvetsiz bıraktılar, Ndiaye'yi satıp orta sahasız bıraktılar, Luyindama sakatlandı stoper alamadılar Muslera'nın yerini dolduramadılar bu dönemde 1 tane adam akıllı orta saha transferi yapmayı beceremeyip orta sahasız bıraktılar takımı

Fatih Terim mecbur değil Donk'tan joker bir orta saha çıkartmaya Taylan'ı böyle bir defansif orta sahaya çevirmeye Emre Kılınç'tan sol iç Oğulcan'dan forvet çıkartmaya

Mesela Omar'ın büyük bir ihtimalle futbol hayatı sona geldi Linnes'in hali ortada hiç sağ bek adı geçiyor mu ? Bunlar o kadar çapsız ki Onyekuru'yu filan bile getirmeyi beceremeyecekler

Leicester City forması giyen Islam Slimani, Lyon için yarın sağlık kontrolünden geçecek. (@DiMarzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt