Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mostafa mohammed transferi hala sonuçlanmamış bu imza atılacak durumu blöf olmasın bize karşı haberler sadece mısır medyasından çünkü

Galatasaray, zorunlu satın alma opsiyonuyla Henry Onyekuru’yu kadrosuna kattı. -A Spor

zorunlu opsiyonları basıp basıp sonraki dönemlere ve yönetimlere yeni ffpler çıkarmasalar bari.
ffp cezasını türk kulüpleri için bi ödül olarak görüyorum ancak belli bi süre sonra bunun arkasına saklanılıyor maalsef

benden baska isteyen yok atakani forumda
Geçen maçta (Başakşehir) izledim alıcı gözle.Bizim takıma uyar mı, hangi mevkide oynar.Artilari eksileri nelerdir diye...
Daha önce ön libero bölgesinde izlediğim maçlara nazaran stoperde çok çok beğendim Atakan'i.Genç,fizikli, hareketli, hırslı, kuvvetli en önemlisi de ayağı çok çok iyi.Bildigin Marcao'nun Türk versiyonu.Az da pozisyon almayı bilse ki bana göre en önemli eksikliği (çalışma ile geliştirilir) tipiyle felan tam bir Sergio Ramos havası var çocukta.Lyundama'nin elden çıkarılmaya çalışıldığı, Donk'un uzatmaları oynadığı, yabancı sınırının ve FFP yasaklarının kapıda dolandigi Ankaragücü'nün de parasızlıktan kırıldığı bir ortamda süper transfer olur.Elimizden kaçarsa çok yanariz ilerde.

Geçen maçta (Başakşehir) izledim alıcı gözle.Bizim takıma uyar mı, hangi mevkide oynar.Artilari eksileri nelerdir diye...
Daha önce ön libero bölgesinde izlediğim maçlara nazaran stoperde çok çok beğendim Atakan'i.Genç,fizikli, hareketli, hırslı, kuvvetli en önemlisi de ayağı çok çok iyi.Bildigin Marcao'nun Türk versiyonu.Az da pozisyon almayı bilse ki bana göre en önemli eksikliği (çalışma ile geliştirilir) tipiyle felan tam bir Sergio Ramos havası var çocukta.Lyundama'nin elden çıkarılmaya çalışıldığı, Donk'un uzatmaları oynadığı, yabancı sınırının ve FFP yasaklarının kapıda dolandigi Ankaragücü'nün de parasızlıktan kırıldığı bir ortamda süper transfer olur.Elimizden kaçarsa çok yanariz ilerde.

Ne sergio ramosu ya kendinize gelin hep olsa alpaslan öztürk olur bu çocuktan

Geldiğine inanmıyorum da zaten bir de a spor haberi doğru çıkma ihtimali sıfır :red:

Fakat olurda almışlarsa Monaco sağlam opsiyon atmıştır. Ben en az 7 milyon euro opsiyon bekliyorum.

Onyekuru tamam iyi hos onyekuru gibi santrafor, dmc bulamiyor muyuz? Dunyada kendi takimdan performans gosterememis yetenekli genc oyuncu yok mu baska?

Onyekuru 4 milyon euro'ya Galatasaray'da diyor NtvSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt