Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Belhanda uzatma kapı müjdesini bekliyorsun demi reisGram sevinmedim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda uzatma kapı müjdesini bekliyorsun demi reisGram sevinmedim

Ulen renktaş yaHani onyekuru pazartesi İstanbul daydı. Kodumun yalancı ilgi manyakları
Zaten kitliyor hiç olmazsa etebo gibi mevkisiz boş beleş değil adam kitleyecek bari mevkiyi tutturalimgelsin de etebo gibi koşmaktan aciz 1 dalton olduğunu yakinen görelim diyorsun yani burkay m8 !!
Hako valla zıvanadan çıktı hepsi. Yetti gari. Tam ben yazdım aspor sanki beni beklermiş gibi 4.kez onyekuru gs de diyor. Bu sefer küfür sayısını azaltmak için bu hafta içi diyor utanmadanUlen renktaş ya![]()
Yapacağımız en büyük transfer olur üstatBelhanda uzatma kapı müjdesini bekliyorsun demi reis
Geçen maçta (Başakşehir) izledim alıcı gözle.Bizim takıma uyar mı, hangi mevkide oynar.Artilari eksileri nelerdir diye...benden baska isteyen yok atakani forumda
Yıllık 1-1.5 bandında olmak şartıyla çok da karşı değilim bunların daha fazlasını yapamayacağı aşikarYapacağımız en büyük transfer olur üstat
Evet ben de o miktarlarda sözleşme uzatmasından yanayım. Her ne kadar sevsem de fazlası kulübümüz için zarar olur.Yıllık 1-1.5 bandında olmak şartıyla çok da karşı değilim bunların daha fazlasını yapamayacağı aşikar
Geçen maçta (Başakşehir) izledim alıcı gözle.Bizim takıma uyar mı, hangi mevkide oynar.Artilari eksileri nelerdir diye...
Daha önce ön libero bölgesinde izlediğim maçlara nazaran stoperde çok çok beğendim Atakan'i.Genç,fizikli, hareketli, hırslı, kuvvetli en önemlisi de ayağı çok çok iyi.Bildigin Marcao'nun Türk versiyonu.Az da pozisyon almayı bilse ki bana göre en önemli eksikliği (çalışma ile geliştirilir) tipiyle felan tam bir Sergio Ramos havası var çocukta.Lyundama'nin elden çıkarılmaya çalışıldığı, Donk'un uzatmaları oynadığı, yabancı sınırının ve FFP yasaklarının kapıda dolandigi Ankaragücü'nün de parasızlıktan kırıldığı bir ortamda süper transfer olur.Elimizden kaçarsa çok yanariz ilerde.