Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basima birsey gelmeyecekse ben jong'un 4-5 milyon euro gibi bir bedelle satilmasina hayir demem ancak dursun ve beceriksiz ekibi ile bu is olmaz olmamali. Mumkun oldugunca kimse gitmemeli. Transfer donemi degil kabus resmen 200-300bine oynayacak 18 yasinda cigersiz bir adam bile bulamiyorlar lan bulsalar bile alamazlar gecen ysbanci getirmek cok zor demeci vermislerdi karsiligi "biz bir bok beceremeyiz" bunun

Takım o kadar kötü ki De Jong iyi gözüküyor, Selçuk ile oynamaya devam edecekse satılsın

Çok sabit Melo ile filan alakası yok, sadece sertliği aynı seviyede

Bu japon takımı Podolski için 3m teklif etmiş dalga mı geçiyor bunlar, bizimkiler red etmiş.

Tarık Camdala 4.75m avro ödendiği dünyada Podolski için 3m avro mu teklif ettiler

Bi Japonlarin bizimle dalga geçmesi eksikti

Nazifoglu: "Baskan suanda para ariyor, biraz anlayisli olun"

Nazifoglu: 64 milyon Euro maas veriyoruz suanda. Ne transferi?

Transfer yok diyor adam. Hoca falan gitmiyormus. Zaten ben zorla geldim bu goreve diyor adam.

Levent Nazifoğlu: "Bir hocaya gitsek gelecek hoca 20 M € civarında transfer bütçesi ister. İnsanlara kolay geliyor bu işler."

:D

Riekerink her gun transferler nerde diye sorarmis, Levent de havada bulut sen transferi unut diyor :D

Yatacak yerin yok yalancı levent

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakın Markaj ‏@yakinmarkajtv
Muslera'nın menajeri Fonseca İstanbul'da. Galatasaray'a Cruzeiro Esporte'da oynayan Uruguaylı Giorgian De Arrascaeta'yı önerdi.

Transfer olmaz geçmiş olsun. Yavaş yavaş Transfer olmaz lafları dönmeye başladı.

Podolski ve Chedjou nun gideceği yok. Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt