Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(45 kayıtlı ve 158 misafir)

Transfer bekliyor, yazık hakikaten... Ciddi ciddi bu çapsızlardan transfer mi bekliyorsunuz beyler ?

Belki haddime degil ama ayagini denk alsan iyi olur abi Mehmet Arslaner , forum olarak Dursunculardan hazzetmeyiz biz :asd:
Erman Türker abim bugün bayagi gaza geldi Ünal basgan haberleri sayesinde, Dursunculari yok etmek icin pusuda bekliyor olabilir. Aman kör kursuna kurban gitme :D

Belki haddime degil ama ayagini denk alsan iyi olur abi @Mehmet Arslaner , forum olarak Dursunculardan hazzetmeyiz biz :asd:
@Erman Türker abim bugün bayagi gaza geldi Ünal basgan haberleri sayesinde, Dursunculari yok etmek icin pusuda bekliyor olabilir. Aman kör kursuna kurban gitme :D

Sayın admin Emrah Yıldırım haddini bildirirdi ama uyuyor büyük ihtimalle yapacak bir şey yok... :D İşin kötüsü mention'da atamıyoruz tövbe estf bir şey olmuş ismine :D

Erman bey arada bir gaza gelir böyle siz yakmayın kendinizi.

Sayın admin Emrah Yıldırım haddini bildirirdi ama uyuyor büyük ihtimalle yapacak bir şey yok... :D İşin kötüsü mention'da atamıyoruz tövbe estf bir şey olmuş ismine :D

Demek ki zalim admin de soru isaretlerinin gazabina ugradi ayni benim gibi. Acil sifalar dilerim kendisine.

Emrah olmasa cümle kuramayacaksınız Mehmet Bey bu nedir böyle? Adminlerden medet ummak yerine kripto dursuncu olmak nasıl bir duygu onu anlatın bize lütfen. Daha doğrusu kripto dursuncu olabilmeyi nasıl başardınız?

Ne olmuş ki? Her üyemiz kıymetlidir. Great White Turk tavırlarıyla kibir kasmayalım lütfen.

Geçen birisi benim böyle yalandan kasılmamı ciddiye alıp özel mesaj atmıştı :D o aklıma geldi şimdi... Amma kasıldın gardaş görende büyük iskender zanneder yazmıştı hahahahahaha.

Son düzenleme:
Geçen birisi benim böyle yalandan kasılmamı ciddiye alıp özel mesaj atmıştı :D o aklıma geldi şimdi... Amma kasıldın gardaş görende büyük iskender sanır yazmıştı hahahahahaha.
Mevzuyu sinsice değiştirmeye çalışıp manipülasyon yapmayalım lütfen. Kripto konusunda kalmıştık evet söz sizde...

Mevzuyu sinsice değiştirmeye çalışıp manipülasyon yapmayalım lütfen. Kripto konusunda kalmıştık evet söz sizde...

Kripto dursuncu olsaydım bilemezdin ki oğlum, kripto olmanın mantığı o zaten :D

Son düzenleme:
Basima birsey gelmeyecekse ben jong'un 4-5 milyon euro gibi bir bedelle satilmasina hayir demem ancak dursun ve beceriksiz ekibi ile bu is olmaz olmamali. Mumkun oldugunca kimse gitmemeli. Transfer donemi degil kabus resmen 200-300bine oynayacak 18 yasinda cigersiz bir adam bile bulamiyorlar lan bulsalar bile alamazlar gecen ysbanci getirmek cok zor demeci vermislerdi karsiligi "biz bir bok beceremeyiz" bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt