- 12 Ocak 2013
- 50.858
- 60.235
- 4.323
Kripto dursunculardandır kendileri
Kandırıldık demek ;(
Ama cezasız kalmaz. Yönetime ''İhraç'' için gerekli raporları birazdan sunacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kripto dursunculardandır kendileri
Mehmet abim Dursuncu mu ?
Rica ediyorum ivedilikle lütfenKandırıldık demek ;(
Ama cezasız kalmaz. Yönetime ''İhraç'' için gerekli raporları birazdan sunacağım.
Örmın abim öyle diyor @Erman Türker

Ne olmuş ki? Her üyemiz kıymetlidir. Great White Turk tavırlarıyla kibir kasmayalım lütfen.Onun lafıyla hareket eden yaya kalır, sen onun dolduruşuna gelme.O alışmış bir bakıyorsun yeni üye oluyor bir bakıyorsun sarı üye.
Belki haddime degil ama ayagini denk alsan iyi olur abi @Mehmet Arslaner , forum olarak Dursunculardan hazzetmeyiz biz
@Erman Türker abim bugün bayagi gaza geldi Ünal basgan haberleri sayesinde, Dursunculari yok etmek icin pusuda bekliyor olabilir. Aman kör kursuna kurban gitme![]()
Sayın admin Emrah Yıldırım haddini bildirirdi ama uyuyor büyük ihtimalle yapacak bir şey yok...İşin kötüsü mention'da atamıyoruz tövbe estf bir şey olmuş ismine
![]()
Erman bey arada bir gaza gelir böyle siz yakmayın kendinizi.
Emrah olmasa cümle kuramayacaksınız Mehmet Bey bu nedir böyle? Adminlerden medet ummak yerine kripto dursuncu olmak nasıl bir duygu onu anlatın bize lütfen. Daha doğrusu kripto dursuncu olabilmeyi nasıl başardınız?Sayın admin Emrah Yıldırım haddini bildirirdi ama uyuyor büyük ihtimalle yapacak bir şey yok...İşin kötüsü mention'da atamıyoruz tövbe estf bir şey olmuş ismine
![]()
Erman bey arada bir gaza gelir böyle siz yakmayın kendinizi.
Ne olmuş ki? Her üyemiz kıymetlidir. Great White Turk tavırlarıyla kibir kasmayalım lütfen.
Mevzuyu sinsice değiştirmeye çalışıp manipülasyon yapmayalım lütfen. Kripto konusunda kalmıştık evet söz sizde...Geçen birisi benim böyle yalandan kasılmamı ciddiye alıp özel mesaj atmıştıo aklıma geldi şimdi... Amma kasıldın gardaş görende büyük iskender sanır yazmıştı hahahahahaha.
Mevzuyu sinsice değiştirmeye çalışıp manipülasyon yapmayalım lütfen. Kripto konusunda kalmıştık evet söz sizde...
Başganım hala çok fit ve yakışıklı
Deşifre edildiniz sayın Arslaner ne anlatıyorsunuz allasen?Kripto dursuncu olsaydım bilemezdin ki oğlum, kripto olmanın mantığı o zaten![]()
Size Mehmet Ozbekler mustehak !!Kripto dursuncu olsaydım bilemezdin ki oğlum, kripto olmanın mantığı o zaten![]()