Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis için rahatmışız.

Yıllık ücreti max 2'yi geçmeyen bir forvet alacaz gibi.

#derinfutbolseyretmek abi bi anket yapsanız nazifoglu başkan olsunmu diye herhlde % 90 evet çıkar taraftar çok seviyor bence.

@ahmetcakar1 abi allahinizi severseniz babanızın hayirina gs yönetimine söyleyin hamzoglunu getirsin rikerink den çokmu para ister ?

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

ersan çöpü gittide sow nasıl gittiyse öyle gitti. sıcak paraya ihtiyaçları vardı aracılar sayesinde gitti. haklı ve doğru bulduğum bişey o iki kulübün bu tarz satışlar yapabilmesi.
dışarıdan bi kulüple anlaş araya aracı iş adamları koy bitti gitti.

Bizim zenginlerin cebinde akrep var

bütüm hevesim gitti yaw

Transfer filan yok.
İyiki de yok kasımpaşa'dan filan oyuncu alırlar son gün kanser oluruz.
Dua edilmesi gerek podolski'yi satmasınlar.

Ben ümidimi kestim arkadaş böyle mal taraftar olamaz akıl mantık işi değil. Bir insan şu konuşmalardan bir Galatasaray lı olarak nasıl zevk alır gurur duyar üstüne birde tebrik edip arkandayiz der.

Bir Galatasarayli olarak utandim.
Ertem yalakasida ha bire gaz pompaliyor, Levent bey gazi aldikca costu.

Kici kirik azize yada sekiztasin yoneticleri ciksa bu ertem baska bir uslupla konusurdu. Levent beyde ne akil, ne liderlik nede yoneticilik durusu var. Sokak konusmasi oldu bu.
Yakistirmiyorum bunlari Galatasaraya, ona buna camur atmak ile durust yonetici olmuyor kardesim. Ogretmedilermi sana Galatasaray kulturunu?

Levent nazifoglu şuan şu durumda.

1513839_o7ec0.jpg

Muslera
Sabri Çalık Balta Carole
De Jong Selçuk
Garry Sneijder Bruma
Derdiyok

İlk üçe girersek iyi.

Neyse en azindan Hagi Sneijder drogba gibi yildizlari izledik artik kulubu kapatabiliriz

Şuan gerçek taraftarın durumu.

tumblr_inline_mks4rrBkcw1qz4rgp.jpg

4rjkREpa_400x400.jpg

Hepiniz cktirin gidin lan

Muslera
Sabri Çalık Balta Carole
De Jong Selçuk
Garry Sneijder Bruma
Derdiyok

İlk üçe girersek iyi.

halbuki calikin yanina iyi bir yabanci stoper ve forvete ise yarayan adam bu kadroyu favori duruma getirebilecek iken.
linnes de iyi oynamaya baslamisken, iyi kadromuz olacakti ama o iki transferi cok gördüler.
ahmet caliki zor aldilar bizde yabanci stoper forvet bekliyoruz !

Bu isler menejerlerle oluyor, eger baglantilarin buyukse araplara yada japonlara iyi fiyata satarsin.
demba ba, sow vesaire transferlerinden fener ve besiktas okadar para almadi. o odenen rakamlarin 90% para aktarma icin yapildi.

Mesela Pogba transferi

Manchester United -> 105 m euro Juventus
Higuan icin Juventus -> 90 M euro Napoli

Kim bilir kac kisi payini almistir bu transferden :P

@İbrahim Toy

renktaş emin ol başka kulübün elinde olsa Podolski, en az 15m'ye satarlardı araplara,çinlilere filan
@Faruk Özkul

Katkı anlamında zaten berbar ama daha iyi fiyatlar alsak iyi olurdu.

Adama borcu sordular "Kur farki ehe ühü" dedi hiyar agasi.

Yerli futbolculara Euro dan maas verirken kur farki neden umrudunuzda degildi o zaman ??

İstemiyorum ben şampiyonluk filan bu mallarla gelen başarının monacoyum takımın başında adam gibi adam olsun Galatasaray a yakışır birisi olsun varsın şampiyon olmasın razıyım.

@nevzatdindar 1 hr1 hour ago
Daha fazla
Levent Nazifoğlu bu açıklamalarıyla belki de koltuğunu kaybedecek ama Galatasaray kazanacak!!!

Levo kovuluyor mu ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt