Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar sosyal medyadaki tepkilerden dolayı görevi bırakacak adamlar olsa 323232 kere bırakırdı

Zaten ya Dursun ya da bu hiyar agasi Levent'in aciklamasi vardi gecen sosyal medyadaki taraftarlari ciddiye almiyoruz diye.

Istifaya cagirmayan Haindir, Galatasaray düsmanidir NET!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

hqdefault.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Kur yüzünden diyordu demin birisi

"profesyonel futbolcu serdar aziz ve kulübü bursaspor kulübü derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4.500.000 eur tutarında bonservis ücreti ödenecektir. oyuncunun kendisiyle 2016-2017 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2016-2017 sezonu için : net 2.000.000 eur sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için : net 2.000.000 eur sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için : net 2.000.000 eur sabit transfer ücreti

Borsada olan bir klübün yöneticisi nasılda çıkar böyle malca açıklamalar yapar adam resmen bir bok yok klupte yatırim yapmayın dedi

Valla arkadaşlar Ünal başkanın gelmesini isterim ama gelmez kendisi brn geleceğini sanmıyorum ama herşeye rağmen şu dursun ve yalakaları gitsin artık

gelecekse terim. Yoksa Riek devam etsin
rikerink sene sonuna kadar kalmalı tabi enazından bu yönetimin yok olması adına. onun dışında belli oldu bölünmeler yaşanacak gene sebep olabilecek isimler yerine iyi kötü bi alman bulup getirsinler bitsin gitsin. bu tür sebeplerden dolayı insanlar birbirlerine düşmek konusunda baya bi hevesli maalesef.

arkadaslar dursun gitmez imkansız nazifin dedigi gibi 120 milyon tl vermistir ama aptal adam degil kaz gelecek yerden tavugu esirgemez

o 120 milyon tlyi kat kat geri almadan yani rivadan para akmaya baslamadan bırakırmı

tek bir ihtimali var o da mart ayında mali kongrede ibra etmemek ama o da düsük ihtimal kongrenin cogunu satın almıs

Konu baslığı transfer nöbeti ama başkanlık uzerine bircok yazı ve paylaşım yapılmış.
Ben de kısaca fikrimi yazayım.

Fener camiasına kızıyoruz, kufrediyoruz ama adamlar camialarına çok baglılar, ve her halukarda destekliyorlar.
Sike olayı sonrası dayanışmayı hatırlayın. Ulker Grubunun ve Doğuş Grubunun sponsorluklarını hatırlayın.
Bugun Aziz Yıldırım cekilse 10 tane baskan adayı cıkar. En basta Ali Koç olmak üzere..

Biz de oyle dayanışma gösterecek ne taraftar grubu var, ne de klube maddi-manevi destek olacak iş adamları var..
Başkan bulamıyoruz.. Koskoca Galatasaray da baskan da yok, aday da yok..

Hatırlayın Dursun baskan olmadan once baskanlık Ali Durust'e teklif edildi, olmadı, kactı..
Haluk Ulusoy olsun, yakışır dedik, olmadı, kaçtı..
Unal Başkan (cok severim, ilk baskanlığı donemini hep destekledim) olmadı, kaçtı..
Kala kala bu adama kaldık maalesef :(((

Benim bu yildan umidim kalmadi.
Beklentileri yukseltmemekte fayda var sizin icin de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt