- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgay'la Ekici-Selçuk'un alakası yok bence. Bi kere Tolgay durmadan yan pas yerine oyunu daha dikine oynuyo ve en önemlisi top sürebiliyo. Ha bi de Selçuk gibi rakip dokununca yere yatmıyo hemen, fiziği süper olmasa da ikili mücadeleden kaçmıyo. Beşiktaş'ta çöp muamelesi görüyosa eğer ki bence böyle bişey yok, bu Beşiktaş'ın yanlışı olur.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jan olde riekerink gider ise çok çok yüksek bir ihtimalle takımın başına gelir.
quakerboy
O 4 transfere 25 milyon € sirf bonservisleri icin lazim, istesek da yapamazlar. Maaslarini saymiyorum bile![]()
Mandzukic pahalı olur ama mesela Asamoahı 6-7m avroya alabiliriz aslında
Sözleşmesi gelecek sezon bitiyor, normalde rotasyon oyuncusu (bu aralar çok maç oynasa da)
Transfer görüşmelerini bile taraftar yapıyor, ayıptır.
Benim hatırladığım en yakın Napoli maçında etkiliydi. Frikik ve gol olarak etkisi fazla olmayabilir belki istatistik tutmadım ki bence buna bakarak adam değerlendirmek hata, ama oyuna katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle bizim takımın ortasahasında dinamik adam eksikliğini giderebileceğine inanıyorum. Ki zaten kıyasalama buna göre olacaksa Xelcuk ta frikikler dışında önemli maçlarda yok. Avrupada ilk senesinden beri kayıpları oynayan hemen hemen hiç bi maça etkisi olmayan oyuncu.selcugu övmicem ama sunu sormak istiyorum!
tolgayin kritik maclarda kactane golü oldu ara paslari asistleri frikikleri olduda bukadar yanip bitiyorsunuz?
selcuk denen adam yaslaniyo dogal olarak formu düser ama yaptiklari asla unutulmaz, bosyere bi adama bu taraftar XELCUK demez
buragi yollattiniz bu eren cokmu etkili oldu?
chedjouyu yollatma politikasi cikti yerine ahmet-hakan oynuyor?
sira poldidemi?
O 4 transfere 25 milyon € sirf bonservisleri icin lazim, istesek da yapamazlar. Maaslarini saymiyorum bile![]()
Benim hatırladığım en yakın Napoli maçında etkiliydi. Frikik ve gol olarak etkisi fazla olmayabilir belki istatistik tutmadım ki bence buna bakarak adam değerlendirmek hata, ama oyuna katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle bizim takımın ortasahasında dinamik adam eksikliğini giderebileceğine inanıyorum. Ki zaten kıyasalama buna göre olacaksa Xelcuk ta frikikler dışında önemli maçlarda yok. Avrupada ilk senesinden beri kayıpları oynayan hemen hemen hiç bi maça etkisi olmayan oyuncu.
Yönetimin adam yollayıp yerini dolduramamasının sorumlusuymuşuz gibi imada bulunman da hoş bi uslup değil. Adamlar Burak'ı yollayıp yerine 1,5 yılda bi tane hareketli hucumcu alamıyosa burdaki adamlar ne yapsın. Burda herkes takım için daha iyisini istiyo. Ki kimse de Chedjou gönderilsin yerine Ahmet Çalık alınsın demedi. Podolski hiç parasına satılsın demedi kimse. Sıra Selçuk'a 2 yıldan fazla zaman önceden gelmeliydi zaten bence. Duran topları çok fayfalı olabilir ama bana göre göz boyamadır bu istatistikler. Şu anda oyun olarak çoğu maç eziliyosak bunun sebebi durağan oynayan ortasahamızdır, ilk sorumlu da Selçuk İnan'dır.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten maas konusunda hem fikiriz, asgari ucret olarak her gelen oyuncuya 2 milyon euro dan sabit ucret vermeye devam edersek tabiki maas butcemiz tikanir. Bruma konusunda soyle deyim, para ederken satalim fikrine okey derim ama Bruma zaten her turlu para eder. Genc ve potansiyelli bir oyuncu. Cogumuz son vurus konusunda onu elestiriyoruz belki ama Bruma ya yatirim yapmisken o yatirimin karsiligini da almalyiz, oyle 10-12 milyon euroya degil zaten biz verdik okadar parayi onu alirken. Burada kistas en az 20 milyon euro olmali, ozaman bende satilabilir derim hatta cogu taraftar da bunu kabul eder tahminimce. Keske sampiyon olup CL ye gitsek, orada piyasa degeri yukselir ve daha kolay satabiliriz onu. Ama suanda boyle bir para gozukmuyor, elimizden ucuza kaptirmamak icin yeni sozlesme yapmamiz sart. O da onu bekliyor zaten.Armindo Bruma
Lukas Podolski
Selçuk Inan
satılırsa çok rahat alınır. Bruma'yı oldum olası beğenmiyorum. Karakter olarak çiğ bir adam. Ribery gibi açık bulursa kaçabilir bile. Para ediyorken satılmalı. Burada üzerine de koyamayacak belli. Kendine oynuyor sadece. Podolski çok iyi bitirici ama onun da tempo sorunu var.
Mal gibi Eren'e, Tolga'ya senede 2.000.000 Euro bağlarsan tabi maaş sıkıntısı hep olur.