Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C294JX7WIAU6olN.jpg

Tolgay'la Ekici-Selçuk'un alakası yok bence. Bi kere Tolgay durmadan yan pas yerine oyunu daha dikine oynuyo ve en önemlisi top sürebiliyo. Ha bi de Selçuk gibi rakip dokununca yere yatmıyo hemen, fiziği süper olmasa da ikili mücadeleden kaçmıyo. Beşiktaş'ta çöp muamelesi görüyosa eğer ki bence böyle bişey yok, bu Beşiktaş'ın yanlışı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcugu övmicem ama sunu sormak istiyorum!

tolgayin kritik maclarda kactane golü oldu ara paslari asistleri frikikleri olduda bukadar yanip bitiyorsunuz?
selcuk denen adam yaslaniyo dogal olarak formu düser ama yaptiklari asla unutulmaz, bosyere bi adama bu taraftar XELCUK demez ;)

buragi yollattiniz bu eren cokmu etkili oldu?
chedjouyu yollatma politikasi cikti yerine ahmet-hakan oynuyor?
sira poldidemi?

O 4 transfere 25 milyon € sirf bonservisleri icin lazim, istesek da yapamazlar. Maaslarini saymiyorum bile :)

Mandzukic pahalı olur ama mesela Asamoahı 6-7m avroya alabiliriz aslında

Sözleşmesi gelecek sezon bitiyor, normalde rotasyon oyuncusu (bu aralar çok maç oynasa da)

Mandzukic pahalı olur ama mesela Asamoahı 6-7m avroya alabiliriz aslında

Sözleşmesi gelecek sezon bitiyor, normalde rotasyon oyuncusu (bu aralar çok maç oynasa da)

Nazifoglu gecende bunu aciklamisti, bir menajeri Mandzukic i onermis ama Juventus bonservisi icin 12 milyon Euro istermis dedi. Asamoah da 6 olsa paket halinde 18 milyon Euro ediyor diyelim. Mandzukic yillik 3.5 milyon € dan az paraya gelmez, Asamoah da 2.5 desek butcemizi asiyoruz :)

Para olmayinca ne desek bos aslinda, gereksiz adamlara 2-2.5 milyon Euro maas veriyoruz sonra tabiki para kalmaz. Hesap kitap bilmeyen bir yonetim var.

selcugu övmicem ama sunu sormak istiyorum!

tolgayin kritik maclarda kactane golü oldu ara paslari asistleri frikikleri olduda bukadar yanip bitiyorsunuz?
selcuk denen adam yaslaniyo dogal olarak formu düser ama yaptiklari asla unutulmaz, bosyere bi adama bu taraftar XELCUK demez ;)

buragi yollattiniz bu eren cokmu etkili oldu?
chedjouyu yollatma politikasi cikti yerine ahmet-hakan oynuyor?
sira poldidemi?
Benim hatırladığım en yakın Napoli maçında etkiliydi. Frikik ve gol olarak etkisi fazla olmayabilir belki istatistik tutmadım ki bence buna bakarak adam değerlendirmek hata, ama oyuna katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle bizim takımın ortasahasında dinamik adam eksikliğini giderebileceğine inanıyorum. Ki zaten kıyasalama buna göre olacaksa Xelcuk ta frikikler dışında önemli maçlarda yok. Avrupada ilk senesinden beri kayıpları oynayan hemen hemen hiç bi maça etkisi olmayan oyuncu.

Yönetimin adam yollayıp yerini dolduramamasının sorumlusuymuşuz gibi imada bulunman da hoş bi uslup değil. Adamlar Burak'ı yollayıp yerine 1,5 yılda bi tane hareketli hucumcu alamıyosa burdaki adamlar ne yapsın. Burda herkes takım için daha iyisini istiyo. Ki kimse de Chedjou gönderilsin yerine Ahmet Çalık alınsın demedi. Podolski hiç parasına satılsın demedi kimse. Sıra Selçuk'a 2 yıldan fazla zaman önceden gelmeliydi zaten bence. Duran topları çok fayfalı olabilir ama bana göre göz boyamadır bu istatistikler. Şu anda oyun olarak çoğu maç eziliyosak bunun sebebi durağan oynayan ortasahamızdır, ilk sorumlu da Selçuk İnan'dır.

Cihat Arslan hayırlı olsun, Akhisar bize hoca yetiştiriyor

Cihat hocamıza başarılar dilerim.

{taptap}

‘Galatasaray’ın kadrosu Fenerbahçe’den daha iyi’
İsmi Galatasaray ile anılan teknik direktör Cihat arslan, takımdaki futbolcuların potansiyelini değerlendirdi.

Türk futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en yenilikçi ve başarılı teknik adamlardan birisidir Cihat Arslan… Avrupa kapılarını aşındırmakla kalmayıp, ülkemize kupa getiren tek takımolan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atarak futbolculuk döneminde öne çıkan Cihat Arslan, Galatasaray iddialarından, gelecekteki hayallerine kadar birçok konuda AMK'ya özel açıklamalarda bulundu.

Sözü fazla uzatmadan, oynattığı akıcı futbol ile büyük beğeni kazanan Cihat Arslan ile yaptığımız röportajı sizlere aktaralım:
“Galatasaray'ın şampiyonluk şansı çok yüksek ama onlar şansı istemiyorlar sanki. Fenerbahçe'nin kadrosunu daha önde görüyorlar ama bence Galatasaray daha iyi.
Taraftarlar takıma inanmadığı için tribünlerdeki ilgi de azalıyor. Lucescu zamanında Galatasaray şampiyon oldu. O takımdan kaç oyuncuyu takımınıza alırsınız. Maalesef Galatasaray tek bir planla oynuyor.

Galatasaray'dan teklif gelse tabii ki düşünürüm. Ancak rolümün net olması lazım. Piyon olmaya gitmem. Kendi tarzımı yansıtmaya çalışırım. Savunma sadece 1-2 kişiye bırakılmış durumda. Takım bütünlüğünde dişliler yerine oturmamış. Sorumluluk almaktan kaçan bir görüntü var. Şampiyon olabilecek bir kadro var. Galatasaray'a savunma yapmayı değil, hücumdan geçiş yapmayı öğretmeniz lazım. Türkiye'nin en büyük takımından bahsediyoruz. Hücum yapmalı. A Milli Takım hedeflerimden birisidir.”
HERKES BARCELONA OLMAYA ÇALIŞIYOR
“Herkes Barcelona olmaya, onlar gibi oynamaya çalışıyor. 3. Lig'e gidiyorsun, altyapıya gidiyorsun herkes böyle istiyor. Kulüpler kendi tarzlarına göre oyuncu almalı. Önce ‘14 yabancı serbest kalsın' şimdi de ‘hepsi gitsin' deniliyor. Sistem doğru kurulmuyor ve ısrar ediliyor. Doğru bir şey kuralım ve üzerinde ısrar edelim. 30 yıldır yanlışlar üzerinde ısrar edince bu sonuçlar ortaya çıkıyor. Tamamen scout ekibine endeksli hareket edilmemeli. Son noktayı hoca koymalı.”
GANSO İYİ AMA LİMA'YA KEFİLİM
“Cuma günü maç oynadığım zaman cumartesi ve pazar ekibimle birlikte yurt dışında maç seyrediyorum. Şimdi ismi Galatasaray ile anılan Ganso ve Fenerbahçe'nin istediği Lucas Lima zamanında gündemimize geldi ama olmadı. Lima'nın her şeyine kefil olurum. Gabriel Jesus'u izlediğimde Palmeiras'a sordum. İsmini bile bilmiyorlardı. Şimdi Manchester City'ye 32 milyon Euro'ya gitti. Josef'i izleyip beğenmiştim. Ganso 10 numara ama Lima'yı tercih ederim.”
SİSTEM EREN’E GÖRE DEĞİL
“Galatasaray'ın başarılı olduğu dönemlerde herkesi yıldız olarak görebiliriz. Bu da takımın bütünlüğü ile ilgili. Eren gibi futbolcun varsa daha etkili beklerin olmalı. Sneijder'ın etkili olması için oyunu rakip alana yıkmanız gerekiyor. Takım geride kalınca Sneijder'dan istenilen verim alınamıyor. Galatasaray, top ayağındayken oynuyor. Topsuz oyunda hiç yok.”
RODALLEGA GALATASARAY’A GİDİYORDU
“Benim Akhisar'ı çalıştırdığım dönemde Hugo Rodallega'nın, Galatasaray'a transferi gerçekleşiyordu ancak nakit akışına takıldı. Sözleşmesinde bir serbest kalma maddesi vardı. ancak o rakamın hepsinin nakit olarak ödenmesi gerekiyordu. Ödeme planında sıkıntı olunca transfer gerçekleşmedi. Rodallega her takımda iş yapacak kalitede. Galatasaray'a transferi gerçekleşmediği için bize hiç sorun çıkarmadı.”
BENİ KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR
“1993 yılında Adnan Polat bana “Avrupa'da zirveye çıkacak bir takım yaratıyoruz” dedi, boş mukaveleye imza attım. Fenerbahçe ve Kocaeli de gündemdeydi. 2 kat paralar öneriyorlardı. Hatta beni kaçırmaya bile kalkıştılar. ama ben ideallerim için Galatasaray'a gittim. Para ikinci planda olmalı, milli takım için de geçerli. Para için kimse idealinden vazgeçmemeli.”

http://amkspor.sozcu.com.tr/2017/01/25/galatasarayin-kadrosu-fenerbahceden-daha-iyi-581903/

s.a :(

Cihat Arslan:"Fenerbahçe'nin kadrosunu daha önde görüyorlar ama bence Galatasaray'ın kadrosu daha iyi..."

O 4 transfere 25 milyon € sirf bonservisleri icin lazim, istesek da yapamazlar. Maaslarini saymiyorum bile :)

Armindo Bruma
Lukas Podolski
Selçuk Inan

satılırsa çok rahat alınır. Bruma'yı oldum olası beğenmiyorum. Karakter olarak çiğ bir adam. Ribery gibi açık bulursa kaçabilir bile. Para ediyorken satılmalı. Burada üzerine de koyamayacak belli. Kendine oynuyor sadece. Podolski çok iyi bitirici ama onun da tempo sorunu var.

Mal gibi Eren'e, Tolga'ya senede 2.000.000 Euro bağlarsan tabi maaş sıkıntısı hep olur.

Selçuk'u gönderip onun aldığı maaşı Asamoahya verilebilir mesela

Tabi bunu yapmak için önce 2019e kadar sozlesmesi olan Selcuktan kurtulmak lazım

Sunderland lescott'u almış. Acaba denayer city e mi dönüyor?

olm nasıl gaste bu neden kovuldun diye adama sormamışlar mı

Benim hatırladığım en yakın Napoli maçında etkiliydi. Frikik ve gol olarak etkisi fazla olmayabilir belki istatistik tutmadım ki bence buna bakarak adam değerlendirmek hata, ama oyuna katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle bizim takımın ortasahasında dinamik adam eksikliğini giderebileceğine inanıyorum. Ki zaten kıyasalama buna göre olacaksa Xelcuk ta frikikler dışında önemli maçlarda yok. Avrupada ilk senesinden beri kayıpları oynayan hemen hemen hiç bi maça etkisi olmayan oyuncu.

Yönetimin adam yollayıp yerini dolduramamasının sorumlusuymuşuz gibi imada bulunman da hoş bi uslup değil. Adamlar Burak'ı yollayıp yerine 1,5 yılda bi tane hareketli hucumcu alamıyosa burdaki adamlar ne yapsın. Burda herkes takım için daha iyisini istiyo. Ki kimse de Chedjou gönderilsin yerine Ahmet Çalık alınsın demedi. Podolski hiç parasına satılsın demedi kimse. Sıra Selçuk'a 2 yıldan fazla zaman önceden gelmeliydi zaten bence. Duran topları çok fayfalı olabilir ama bana göre göz boyamadır bu istatistikler. Şu anda oyun olarak çoğu maç eziliyosak bunun sebebi durağan oynayan ortasahamızdır, ilk sorumlu da Selçuk İnan'dır.

ozaman elbirligi ile indirelim su sapsizlari koltuklarindan, aysaldan sonra kac yil gecti hergecen gün dahada büyüyor yaramiz, yetmedimi bukadar cektirdikleri?
biliyorum hepimiz daha iyi olmak icin cabaliyoruz ama bu yönetimle olamaz!
ne milyonlar sactik bu sene sakat: serdara4 erene4 ahmete2,5 ne oldugu belli olmayan rodroguese 3,5 hadi o gene iyi gibi, yilliklari saymiyorum bile... ne oluyoruz?

Son düzenleme:
Armindo Bruma
Lukas Podolski
Selçuk Inan

satılırsa çok rahat alınır. Bruma'yı oldum olası beğenmiyorum. Karakter olarak çiğ bir adam. Ribery gibi açık bulursa kaçabilir bile. Para ediyorken satılmalı. Burada üzerine de koyamayacak belli. Kendine oynuyor sadece. Podolski çok iyi bitirici ama onun da tempo sorunu var.

Mal gibi Eren'e, Tolga'ya senede 2.000.000 Euro bağlarsan tabi maaş sıkıntısı hep olur.
Zaten maas konusunda hem fikiriz, asgari ucret olarak her gelen oyuncuya 2 milyon euro dan sabit ucret vermeye devam edersek tabiki maas butcemiz tikanir. Bruma konusunda soyle deyim, para ederken satalim fikrine okey derim ama Bruma zaten her turlu para eder. Genc ve potansiyelli bir oyuncu. Cogumuz son vurus konusunda onu elestiriyoruz belki ama Bruma ya yatirim yapmisken o yatirimin karsiligini da almalyiz, oyle 10-12 milyon euroya degil zaten biz verdik okadar parayi onu alirken. Burada kistas en az 20 milyon euro olmali, ozaman bende satilabilir derim hatta cogu taraftar da bunu kabul eder tahminimce. Keske sampiyon olup CL ye gitsek, orada piyasa degeri yukselir ve daha kolay satabiliriz onu. Ama suanda boyle bir para gozukmuyor, elimizden ucuza kaptirmamak icin yeni sozlesme yapmamiz sart. O da onu bekliyor zaten.

Bizde en buyuk sorun, Podolski mesela satilir onun 3milyon euroluk maasi ekstra butce saglar, ama Selcuk aliyor 2.900.000 €, Tolga aliyor € 2 milyon, Serdar Aziz € 2 milyon, Eren aliyor € 2.150.000, Chedjou € 2.2 milyon.

Podolski i saymiyorum, sadece bu 5 oyuncu bizden toplamda € 11.250.000 yillik maas aliyor. 65 milyon euroluk maas siniri var, yani butce'nin asagi yukari 17% si ediyor. Bu oyuncular normalde suanda aldiklari paranin yarisina oynamali, sorun da bu iste.

Cihat hoca haklı bizim kadro stoperlerr hariç daha iyi bencede ama takım oyunu ve sistem yok

Muslera volkandan iyi
Fenerin sol beki hasan ali Carole ondan iyi
Defans merkezleri bizden iyi
Sağ bek Şener bence Linnes daha iyi hatta sabri bişe şenerden iyi orta sahaya bakıldığında bizim çöp selçuk bile josef ve ozandan iyidir de Jong da mehmet topaldan daha sert ve daha teknik bi oyuncu sneijder zaten anlatmaya gerek yok garry bruma yasin sinan ile Kanatlar süper ligin en iyisi bizde zaten forvete bakınca Poldi ve rvp kafa kafaya gelir ama rvp bitik sowa gelince iyi topçu ama bence Poldi gibi net bir bitirici adam değil Eren de Emenike ve fernandao da beş kat iyidir şu haliyle bile sonuç olarak cihat hoca haklı biz daha iyiyiz ama dursun hata yapıyor ya gerçektw maddi sıkıntı var eli kolu bağlı yada hayir bir adam transfer yapmıyor derim ben ama bir sol stoper bir orta saha alsalar açık ara süperligin üzerine çıkarız futbol olarak tabi iyi bir hoca ile cihat hoca denenebilir rikerinktne iyidir stoper de alırsak bizi sezona şampiyon sokar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt