Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f5ef.png
:42:

Ferri iyidir iyi saldırır çabalar sağlam adamdır

Krakerboy JOR giderse Cihat Arslan gelir demiş.
Ferri ile anlaşmışız Lyon parayı az bulmuş

Ferri'yi takip etmedim açıkçası. Ama çok düzenli 11 çıkan biri değil daha çok rotasyonda yer bulan biri gibi duruyor.

15 maçta forma şansı bulmuş ve 7'sine 11 başlamış. Whoscored rating'i 6.4 olmuş totalde.

24 yaşında olması, ve 2020'ye kadar kontratı olması sebebi ile en az 7-10 Milyon Euro arası bir fiyat çekmiştirler. Birincisi bu bedele değer mi? İkincisi de bizimkiler verir mi?

Ben vereceklerine inanmıyorum. En fazla 4 Milyon Euro teklif ederler o da kabul edilmez.

Transferin son günü Podolski 4.3 milyon euro gibi bir rakama satılır yerine ya kimse alınmaz, ya Sigthorson gibi sakat birini bulurlar, ya da Jose gibi adı sanı duyulmamış birini getirirler.

Ferri ilk dönemler ilk 11 oyuncusuydu

Bu sezon yedek

Fuat Akdağ: "Şu anda Galatasaray yönetiminin, yerli bir teknik direktör arayışında olduğu bilgisi geliyor."

Cihat Arslan h.o

Nevzat Dindar@nevzatdindar
Galatasaray'da iki güzel gelişme var.. 1. Sinan Gümüş 3 gündür takımla çalışıyor 2. Tolga Ciğerci de yarın takımla antrenmanda..

ve yine Ferri gelmiyo diyo

bunlar futbolu bırakmış fofanayı bile alamaz bırakalım ferriyi

Çeptalk

Tudor varken Cihad'ın adının geçmesi kahpeliktir.

Akhisarı boşuna 3lemedik. Cihat mac sonu sinyal vermisti zaten Musleraya haksız rekabet ortamı olusturuyor diyerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt