Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu tudoru karabükten önce rikerinke hiç bulaşmadan bulsak şuan herşey daha farklı olurdu.

Valla seneye inşallah yeni yönetim yeni teknik ekip ve yeni kadroyla başlarız yoksa hep böyle ilk 5'e girmeye oynarız

Seneye 29 kişilik kadromuzda olmaması gerekenler bana göre
Kerem Caliskan
Endogan Adili
Berk Ünsal
Eray Iscan
Hakan Balta
Cenk Gönen
Sabri Sarioglu
Luis Pedro Cavanda
Nigel de Jong
Sinan Gümüs
Lionel Carole
Selcuk Inan
Aurélien Chedjou
Semih Kaya
Josué
Yasin Öztekin
Serdar Aziz
Koray Günter
Lukas Podolski
Wesley Sneijder

Hani gerçekten kimi yetersiz olduğu için kimi sürekli sakat olduğu için kimi yaşlandığı için bana göre kalmayı haketmeyen adamlar
Hani seneye takımda kalabilir diye istediğim adamlar
Martin Linnes
Birhan Vatansever
Tolga Cigerci
Gökay Güney
Bruma
Garry Rodrigues
Fernando Muslera
Ahmet Calik

Dünya üzerinde hele ki Galatasaray seviyesinde bu kadar yetersiz adamlarla dolu kadrosu olan bir takım daha yoktur.Bunu insan istese başaramaz.

Eskisi yenisi hiç farketmez Galatasarayı yönetenler açısından bu bir utanç tablosudur.

Ve tüm bunlara rağmen hala tepkisiz bir taraftar topluluğu var.

Medipol Başakşehir sağ bek Uğur Uçar ve sol bek Ferhat Öztorun'un sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.

C3GU8aTXcAAF2d-.jpg

sa dursun pato yu aldı mı?

Şu bizim kulüplerde ki yerli sevdası nedir ulan düzgün giden bi kulüp var dedik oda sıvamaya başladı. Dursun başak city'ye el mi attı acaba

Sizi bilmem ama artık ben transfer beklemiyorum.Sağ salim Podolski'yi satmadan bitirirsek bu dönemi yeter bana. :red:

Bundan sonra bu ülkeye JORGE JESUS-UNAİ EMERY-CARLO ANCELOTTİ gibi adamları beklemeyeceğimize göre IGOR TUDOR yarın gelsin başlasın hemen

Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?

Mustafa Denizli: "Linnes'i ben aldırdım. Yüksek kaliteli bir oyuncu değil ama ihtiyaç duyulan bir oyuncu profili. Başka düşüncelerim vardı"

Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?

Adamın hırsı, arzusu var. Ayrıca iyi bir taktik bilgisi olduğu belli.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Şuan başımızdaki hoca Beden Hocası yalnız. Bil istedim.

Kücük takimlara pozitif futbol oynatmasi,taktik bilgisi,saha kenarindaki hirsi ve futbolculuk kariyerinde calistigi hocalar (marcelo lippi mesela) bize gelmesi icin yeterli

Hamzaoglu takimin basina gectiginde kariyerinde kazandigi kupa yoktu bizde 3 kupa kazandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt