Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla seneye inşallah yeni yönetim yeni teknik ekip ve yeni kadroyla başlarız yoksa hep böyle ilk 5'e girmeye oynarız
Seneye 29 kişilik kadromuzda olmaması gerekenler bana göre
Kerem Caliskan
Endogan Adili
Berk Ünsal
Eray Iscan
Hakan Balta
Cenk Gönen
Sabri Sarioglu
Luis Pedro Cavanda
Nigel de Jong
Sinan Gümüs
Lionel Carole
Selcuk Inan
Aurélien Chedjou
Semih Kaya
Josué
Yasin Öztekin
Serdar Aziz
Koray Günter
Lukas Podolski
Wesley Sneijder
Hani gerçekten kimi yetersiz olduğu için kimi sürekli sakat olduğu için kimi yaşlandığı için bana göre kalmayı haketmeyen adamlar
Hani seneye takımda kalabilir diye istediğim adamlar
Martin Linnes
Birhan Vatansever
Tolga Cigerci
Gökay Güney
Bruma
Garry Rodrigues
Fernando Muslera
Ahmet Calik
38 milyon euro yapar
UEFA'nin bize verdigi ceza 65 milyon Maas bütcesi + minimum Zarar yani mayis ayinda 10 milyon'un altinda Zarar aciklamaliyiz
İkisi de bizim oyuncumuzdu şu an bizde olsalar daha mı kötü performans gösterirlerdiMedipol Başakşehir sağ bek Uğur Uçar ve sol bek Ferhat Öztorun'un sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.
![]()
ÇöPMedipol Başakşehir sağ bek Uğur Uçar ve sol bek Ferhat Öztorun'un sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.
![]()
:005: :005:Medipol Başakşehir sağ bek Uğur Uçar ve sol bek Ferhat Öztorun'un sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı.
![]()
Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?
Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?
vay yiğit başgan nbr ulAn :077: :077: :077:Şuan başımızdaki hoca Beden Hocası yalnız. Bil istedim.