Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'te Sabri fetişi var.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm arkdslr transfef yok mu

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Sabri - Semih _hakan- Carole defansiyla sampiyon olalim ben futboldan anlamayan bir essegim diye aniracagim.

Aziz Yıldırım: Quaresma'nın avukatı bizi aradı. Beşiktaş başkanı iyi dinlesin. Görüşmek istedi. Kabul etmedim.
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimizde! İstiyorlarsa gösteririm! Ama almayacağım, bilsinler!"

Aziz Yıldırım: "Biz bu oyuncunun Galatasaray'a gitmesini istemiyoruz, isterseniz size gelsin dediler. Biz de talip olduk Mehmet Ekici'ye.''
Aziz Yıldırım: Sosa ve Milan ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi.

Son düzenleme:
Aziz Yıldırım: Quaresma'nın avukatı bizi aradı. Beşiktaş başkanı iyi dinlesin. Görüşmek istedi. Kabul etmedim.
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimizde! İstiyorlarsa gösteririm! Ama almayacağım, bilsinler!"

Aziz Yıldırım: "Biz bu oyuncunun Galatasaray'a gitmesini istemiyoruz, isterseniz size gelsin dediler. Biz de talip olduk Mehmet Ekici'ye.''
Aziz Yıldırım: Sosa ve Milan ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi.

q7 konusunda yalan söylüyor

Sosa ve Milan ile anlaşmış isen transfer gerçekleşir zaten, adam yalan söylüyor. :asd:

Aziz Yıldırım: ''Kadıköy'deki son Amed maçında stada 75 kişi geldi. 200 milyar tezahürattan para cezası vermişler.''

:asd22:

Bizim dursunun rahatına bak
bi de dön Galatasarayımın bahtına ya
ortasahada futbolcu olmadığını anlayacakta
dön şu takımın haline bak.

Aldı Riekerink çantasına
futbolcu kalmayan takımına
Dönüp bakmaz arkasına
Bir de gel tat taraftarın efkarını

Adaleti koyduk ortasına
Dön dedi döndük voltasına
Galatasarayın paradan haberi yok ama
Beşiktaşın tinerini koy votkasına

Son düzenleme:
Ulan bu garry bu maçlarda bile oynamayacaksa neyine 3,5 verip onca eksiğe rağmen bunu aldık.

Son düzenleme:
Aziz Yıldırım: "Lig TV bir şahsı alıyor, haber müdürü yapmak istiyorlar! 3 Temmuz'da Trabzon ile aramızdaki kavganın sebebi bu şahıstır"
Aziz Yıldırım: "Pazartesi 5'e kadar açıklamazlarsa, biz bunu almıyoruz demezlerse, Lig TV dekoderimi pazartesi 5'te iptal edeceğim"

Aziz Yıldırım: " Terim, bu görevden ayrılmalıdır. Ya teknik direktör olmalıdır, ya işlerin başına gelmeli"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt