Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri Naziften torpilli
Hakan cezalı değil mi?Nevzat Dindar @nevzatdindar
Geçelim bugünkü Akhisar maçına. 11 şöyle görünüyor:
Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk,JOSUE,Yasin, Sneijder, Bruma ve Podolski.
Hakan cezalı değil mi?
Hakan cezalı değil mi?
Slm arkdslr transfef yok mu
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Aziz Yıldırım: Quaresma'nın avukatı bizi aradı. Beşiktaş başkanı iyi dinlesin. Görüşmek istedi. Kabul etmedim.
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimizde! İstiyorlarsa gösteririm! Ama almayacağım, bilsinler!"
Aziz Yıldırım: "Biz bu oyuncunun Galatasaray'a gitmesini istemiyoruz, isterseniz size gelsin dediler. Biz de talip olduk Mehmet Ekici'ye.''
Aziz Yıldırım: Sosa ve Milan ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi.
Aziz Yıldırım: Quaresma'nın avukatı bizi aradı. Beşiktaş başkanı iyi dinlesin. Görüşmek istedi. Kabul etmedim.
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimizde! İstiyorlarsa gösteririm! Ama almayacağım, bilsinler!"
Aziz Yıldırım: "Biz bu oyuncunun Galatasaray'a gitmesini istemiyoruz, isterseniz size gelsin dediler. Biz de talip olduk Mehmet Ekici'ye.''
Aziz Yıldırım: Sosa ve Milan ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi.

q7 konusunda yalan söylüyor