Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin'e golleri attırıp Çin'e yeni Ronaldo diye kakalamak lazım.

Tolga ve Serdar müzmin sakat olmasalardı çok büyük katkı sağlamışlardı.Ligin en büyük favorisi biz olurduk muhtemelen.Ama bile bile lades, ikiside yürürken sakatlanabilcek derecede çürük oyunculara güvenip sezona başladık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başı alamadığımız Moussa Dembele der susarım. En büyük pişmanlıklardan.

Valla Yasinin Garryden daha iyi olup olmadığını bilmiyorum, ama Yasin şuan formda.

Formda olan oyuncuyu yeni transfer oynasin diye kesmek yanlış olur.
Yalnız dikkatimi çekti r'daş sag tarafımızda oynayan oyuncular mutlaka gol atıyor.Nedeni heralde rakiplerin sol tarafta bruma ve Sneijder tehlikesine önlem almak için sağ tarafı boşlaması olabilir.Sabri bile sag tarafta oynarken golünü attı gayet dikkat ediyorum dunde böyleydi

Yalnız dikkatimi çekti r'daş sag tarafımızda oynayan oyuncular mutlaka gol atıyor.Nedeni heralde rakiplerin sol tarafta bruma ve Sneijder tehlikesine önlem almak için sağ tarafı boşlaması olabilir.Sabri bile sag tarafta oynarken golünü attı gayet dikkat ediyorum dunde böyleydi

Soldan ligin en çok atak geliştiren içe giren takımıyız, soldan içe girince arkadan tamamlıyor Yasin bey. :D

Linnes-Garry kanadını görebilecek miyiz acaba, kafama takılan en büyük şey bu. Çok etkili olurlar beraber.
Stoperdeki diğer boşluğa Hakan Balta harici herkes idare edebilir orayı, Hakan'dan soğudum bu sezon.

valla bilmiyorum Yasin_Sarbi'nin verdiğinin katlarca fazlasını verir Garry-Linnes ikilisi==>Bruma-Carole sezon başından beri bir uyum yakaladı zaten ==>Poldi_Sneijder sırayla show yapıyor Allah razı olsun-hani sağ stoper'i Ahmet-Semih'de idare eder bir şekilde

Ama sol stoper ve merkez ortasaha olamazsa olmaz yav reis maalesef

valla bilmiyorum Yasin_Sarbi'nin verdiğinin katlarca fazlasını verir Garry-Linnes ikilisi==>Bruma-Carole sezon başından beri bir uyum yakaladı zaten ==>Poldi_Sneijder sırayla show yapıyor Allah razı olsun-hani sağ stoper'i Ahmet-Semih'de idare eder bir şekilde

Ama sol stoper ve merkez ortasaha olamazsa olmaz yav reis maalesef

Garry eskiden 3-5-2'nin sağında oynamış ve gayet iyi oynamış okuduklarım kadarıyla. Yani savunmaya yardım eden, 2 yönlü bir kanat oyuncusu. Dolayısıyla Linnes ile beraber dengeli, ofansif yönden zengin savunma yönünden de Sabri-Yasin kanadından kat kat daha iyi performans verirler.

Tek eksikleri maç kondisyonları. Bunun içinde beraber 90 dakika boyunca oynamaları gerekiyor. Riekerink Bey'i geçen sezon adaletli diye tanımlıyorduk ama bu sezon adaletten çok çok uzak, ezbere kadro yapıyor malesef. O yüzden sanmıyorum ben bu planı akıl edip hayata geçireceğini. Umarım görürüz.

Sol stoper ve oyun kurucu eksiğimiz ve ortasahada da genç ve dinamik bir rotasyon eksiğimiz var. Haklısın.

Özbek Brothers, Mustafa Denizli dinozoru yerine görüştükleri Lucien Favre ile anlaşabilselerdi şampiyonluğun lafı bile olmazdı . Favre'ın takımı Nice, Monaco'nun ardından 2. ve PSG'in önünde yer alıyor 46 puanla. Başarı.

Ulan Mainz gibi bir köy takimi bile gidiyor Bojan Krkic gibi bir oyuncuyu kiralayabiliyor.

Bize ise hala bu beceriksiz gerizekalilar acaba transfer yapar mi diye kafa yoruyoruz. Lanet olsun sizin gibi yalanci heriflere.

Yunusu sattilar yerine aldiklari adama bak.

Mainz'ın kozu Bundesliga'da düzenli 11 oynama şansını vermesi. Bundesliga'da iyi işler yaparsa düşen piyasası tekrar yükselebilir. Gnabry mesela forma şansı bulamadığı Arsenal'den Werder'e geçti, sürekli oynayıp gol atıyor, piyasa yapmaya başladı, o sayede milli takıma da çağrıldı.

Özbek Brothers, Mustafa Denizli dinozoru yerine görüştükleri Lucien Favre ile anlaşabilselerdi şampiyonluğun lafı bile olmazdı . Favre'ın takımı Nice, Monaco'nun ardından 2. ve PSG'in önünde yer alıyor 46 puanla. Başarı.

Favre Türkiye'de çalışmak istemedi, Rusya'dan da bir teklif almıştı onu da reddetti, hatta Everton'un da listesindeydi bi ara Koeman'dan önce düşünüyorlardı. Bu konuda üzülmek gereksiz bence. Dilini konuştuğu yeri istemiş heralde adam.

Son düzenleme:
Favre Türkiye'de çalışmak istemedi, Rusya'dan da bir teklif almıştı onu da reddetti, hatta Everton'un da listesindeydi bi ara Koeman'dan önce düşünüyorlardı. Bu konuda üzülmek gereksiz bence.

UEFA'nın cezası olmasa, ŞL'de olsak ve üst düzey teknik adamları ikna edebilecek yöneticilerimiz olsaydı eğer 2 sezon önce Tuchel, bu sezon için ise Favre'yi görmek isterdim.

Claude Puel'de olabilirdi misal.

Son düzenleme:
Bir aralar nöbette adı geçiyordu Edmilson Junior, Anderlecht ile anlaşmış sanırım.

UEFA'nın cezası olmasa, ŞL'de olsak ve üst düzey teknik adamları ikna edebilecek yöneticilerimiz olsaydı eğer 2 sezon önce Tuchel, bu sezon için ise Favre'yi görmek isterdim.

Tuchel o sezon takım çalıştırmamasına rağmen ve bizim CL'ye gitmemize rağmen Aysal ikna edemedi (sonra Prandelli'yi getirdi), Almanya'da proje yapmak istiyordu, çok experimental bir adam Tuchel, ayrıca bizden teklif aldıktan sonra 1 sene daha takım çalıştırmayıp arada Guardiola'yla filan görüşmüş Bayern antremanlarına filan davet etmiş bunu Guardiola. Sonra Hamburg'la anlaşacakken Dortmund'a gitti, Türkiye'de de Mainz ve Dortmund'daki projelerini yapamazdı zaten muhtemelen, Türkiye'ye bu açıdan sıcak bakmamış olabilir. Bazı hocalar CL veya para dinlemiyor. Klopp da mesela zamanında Almanya dışında Ingiltere hariç bir ülkede takım çalıştırmayacağını söylemişti (sadece dilini konuşabildiği ülke istiyormuş), ayrıca orta sıra bi proje takımına da gidebilirim ama bu iki ülke dışında çalışmayacağım demişti.

Puel konusu yazın tartışıldı, Fransa'da takip etmediğim için yorum yapamam, Southampton'da şimdi. Onları da fikir edinecek kadar izlemiyorum :)

Son düzenleme:
Tuchel o sezon takım çalıştırmamasına rağmen ve bizim CL'ye gitmemize rağmen Aysal ikna edemedi (sonra Prandelli'yi getirdi), Almanya'da proje yapmak istiyordu, çok experimental bir adam Tuchel, ayrıca bizden teklif aldıktan sonra 1 sene daha takım çalıştırmayıp arada Guardiola'yla filan görüşmüş Bayern antremanlarına filan davet etmiş bunu Guardiola. Sonra Hamburg'la anlaşacakken Dortmund'a gitti, Türkiye'de de Mainz ve Dortmund'daki projelerini yapamazdı zaten muhtemelen, Türkiye'ye bu açıdan sıcak bakmamış olabilir. Bazı hocalar CL veya para dinlemiyor. Klopp da mesela zamanında Almanya dışında Ingiltere hariç bir ülkede takım çalıştırmayacağını söylemişti (sadece dilini konuşabildiği ülke istiyormuş), ayrıca orta sıra bi proje takımına da gidebilirim ama bu iki ülke dışında çalışmayacağım demişti.

Ben Tuchel ile anlaşılmaya yakın olunduğunu fakat 1 sezon dinlenmek istediğini bildirdiğini biliyorum. Başka olaylar hakkında fikrim yok. Ama dediğin gibi bu isimler özel isimler ve bunların yerinde kim olursa olsun Türkiye'ye gelip buralarda projeler yapma peşinde koşmaz çünkü başarılı olunsa bile buradaki pazar çok değersiz. Portekiz'de 2-3 sarsıntı yapan Bruma direkt 13m'den açılıyor, Türkiye'ye gelince katlanıp artamıyor mesela. Aynı şekil Renato Sanches eğer Osmanlıspor'da oynayan bir futbolcu olsa ve yine aynı şeyleri yapsa en fazla 5-6m € ederdi. O yüzden Türkiye'ye gelmemeleri dediğin gibi çok normal. Advocaat gibi belirli yaşa gelmiş kişiler takılmaya geliyor anca.
Mancini istisnaydı tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt