Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin'i hiç sevmem ama Garry'den çok daha iyi bir oyuncu
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız dikkatimi çekti r'daş sag tarafımızda oynayan oyuncular mutlaka gol atıyor.Nedeni heralde rakiplerin sol tarafta bruma ve Sneijder tehlikesine önlem almak için sağ tarafı boşlaması olabilir.Sabri bile sag tarafta oynarken golünü attı gayet dikkat ediyorum dunde böyleydiValla Yasinin Garryden daha iyi olup olmadığını bilmiyorum, ama Yasin şuan formda.
Formda olan oyuncuyu yeni transfer oynasin diye kesmek yanlış olur.
Nazif yüzünden kendisini kaybettikSezon başı alamadığımız Moussa Dembele der susarım. En büyük pişmanlıklardan.
Yalnız dikkatimi çekti r'daş sag tarafımızda oynayan oyuncular mutlaka gol atıyor.Nedeni heralde rakiplerin sol tarafta bruma ve Sneijder tehlikesine önlem almak için sağ tarafı boşlaması olabilir.Sabri bile sag tarafta oynarken golünü attı gayet dikkat ediyorum dunde böyleydi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linnes-Garry kanadını görebilecek miyiz acaba, kafama takılan en büyük şey bu. Çok etkili olurlar beraber.
Stoperdeki diğer boşluğa Hakan Balta harici herkes idare edebilir orayı, Hakan'dan soğudum bu sezon.
valla bilmiyorum Yasin_Sarbi'nin verdiğinin katlarca fazlasını verir Garry-Linnes ikilisi==>Bruma-Carole sezon başından beri bir uyum yakaladı zaten ==>Poldi_Sneijder sırayla show yapıyor Allah razı olsun-hani sağ stoper'i Ahmet-Semih'de idare eder bir şekilde
Ama sol stoper ve merkez ortasaha olamazsa olmaz yav reis maalesef
Ulan Mainz gibi bir köy takimi bile gidiyor Bojan Krkic gibi bir oyuncuyu kiralayabiliyor.
Bize ise hala bu beceriksiz gerizekalilar acaba transfer yapar mi diye kafa yoruyoruz. Lanet olsun sizin gibi yalanci heriflere.
Yunusu sattilar yerine aldiklari adama bak.
Özbek Brothers, Mustafa Denizli dinozoru yerine görüştükleri Lucien Favre ile anlaşabilselerdi şampiyonluğun lafı bile olmazdı . Favre'ın takımı Nice, Monaco'nun ardından 2. ve PSG'in önünde yer alıyor 46 puanla. Başarı.
Favre Türkiye'de çalışmak istemedi, Rusya'dan da bir teklif almıştı onu da reddetti, hatta Everton'un da listesindeydi bi ara Koeman'dan önce düşünüyorlardı. Bu konuda üzülmek gereksiz bence.
Bir aralar nöbette adı geçiyordu Edmilson Junior, Anderlecht ile anlaşmış sanırım.
UEFA'nın cezası olmasa, ŞL'de olsak ve üst düzey teknik adamları ikna edebilecek yöneticilerimiz olsaydı eğer 2 sezon önce Tuchel, bu sezon için ise Favre'yi görmek isterdim.
Tuchel o sezon takım çalıştırmamasına rağmen ve bizim CL'ye gitmemize rağmen Aysal ikna edemedi (sonra Prandelli'yi getirdi), Almanya'da proje yapmak istiyordu, çok experimental bir adam Tuchel, ayrıca bizden teklif aldıktan sonra 1 sene daha takım çalıştırmayıp arada Guardiola'yla filan görüşmüş Bayern antremanlarına filan davet etmiş bunu Guardiola. Sonra Hamburg'la anlaşacakken Dortmund'a gitti, Türkiye'de de Mainz ve Dortmund'daki projelerini yapamazdı zaten muhtemelen, Türkiye'ye bu açıdan sıcak bakmamış olabilir. Bazı hocalar CL veya para dinlemiyor. Klopp da mesela zamanında Almanya dışında Ingiltere hariç bir ülkede takım çalıştırmayacağını söylemişti (sadece dilini konuşabildiği ülke istiyormuş), ayrıca orta sıra bi proje takımına da gidebilirim ama bu iki ülke dışında çalışmayacağım demişti.