Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun
Beşiktaş'ta Demba Ba tamam..
Adebayor, Traore ve Sobol da gelmek istiyor..
Rhodolfo veya Aras'tan kontenjan açılabilirse sürpriz olabilir..

Cenk ve Aboubakar vardi simdi de Demba Ba'yi kiraladilar helal olsun...

Galatasaray: Lukas Podolski, Eren Derdiyok
Fenerbahce: Robin van Persie, Moussa Sow, Fernandao
Besiktas: Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Demba Ba

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun
Beşiktaş'ta Demba Ba tamam..
Adebayor, Traore ve Sobol da gelmek istiyor..
Rhodolfo veya Aras'tan kontenjan açılabilirse sürpriz olabilir..

Cenk ve Aboubakar vardi simdi de Demba Ba'yi kiraladilar helal olsun...

Galatasaray: Lukas Podolski, Eren Derdiyok
Fenerbahce: Robin van Persie, Moussa Sow, Fernandao
Besiktas: Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Demba Ba
Beşiktaş Şampi

Lacina Traore'nin menajeri Dmitry Selyuk: "Beşiktaş ile kiralık olarak anlaştık. Sözleşmeyi bekliyoruz."

Bunun gibi kiralayabilecegin okadar cok forvet var ki...

2 gün kaldı.

Hamit yeni kulüp bulması lazım.
Endoğan gitmedi.
Chedjou gitmedi.
Cavanda gitmedi.

Podolski ne olacak belli değil.
Orta Saha lazım
Forvet lazım
Stoper lazım

Poldi hepsinden iyi

Ben Tuchel ile anlaşılmaya yakın olunduğunu fakat 1 sezon dinlenmek istediğini bildirdiğini biliyorum. Başka olaylar hakkında fikrim yok. Ama dediğin gibi bu isimler özel isimler ve bunların yerinde kim olursa olsun Türkiye'ye gelip buralarda projeler yapma peşinde koşmaz çünkü başarılı olunsa bile buradaki pazar çok değersiz. Portekiz'de 2-3 sarsıntı yapan Bruma direkt 13m'den açılıyor, Türkiye'ye gelince katlanıp artamıyor mesela. Aynı şekil Renato Sanches eğer Osmanlıspor'da oynayan bir futbolcu olsa ve yine aynı şeyleri yapsa en fazla 5-6m € ederdi. O yüzden Türkiye'ye gelmemeleri dediğin gibi çok normal. Advocaat gibi belirli yaşa gelmiş kişiler takılmaya geliyor anca.
Mancini istisnaydı tabii

Mancini, evet. Lucescu da vardı mesela. Fener'e de bir zamanlar Hiddink gitmişti PSV'yi Avrupa şampiyonu yaptıktan sonra, futbolu bilmiyor diye kovmuşlardı hatırlayan hatırlar. Feldkamp çalışmıştı bizde Derwall'den sonra, hatta Beşiktaş ilk Türkiye'ye getirdiğinde Daum da Almanya'da yeni parlayan bi adamdı, Gerets gelmişti bize, bunlar Türkiye'ye gelen istisna bazı ünlü isimlerdi.. Yalnız Mancini'yi transfer ve bütçe konusunda tutamayacakları (ve tutamadıkları) bazı sözler verip getirmişler, adam gerçeği görünce bastı gitti, yoksa o senenin ikinci yarısında takımın oyunu da yavaş yavaş oturmaya başlamıştı. İyi hoca Mancini ama çok transfer istiyor o adam, gittiği takımlara da her transfer döneminde kamyonla transfer yaptırıyor, Inter'de de City'de de. E bizim şartlarımız, ülke şartları da ortada. O tarz adamlar yerine daha idealist ve elindekini geliştiren adamlar bulmak lazım. Kültüre uygunluk, lisan vs de önemli tabi.

Son düzenleme:
Mancini, evet. Lucescu da vardı mesela. Fener'e de bir zamanlar Hiddink gitmişti PSV'yi Avrupa şampiyonu yaptıktan sonra, futbolu bilmiyor diye kovmuşlardı hatırlayan hatırlar. Feldkamp çalışmıştı bizde Derwall'den sonra, hatta Beşiktaş ilk Türkiye'ye getirdiğinde Daum da Almanya'da yeni parlayan bi adamdı, bunlar Türkiye'ye gelen istisna bazı isimler.. Yalnız Mancini'yi transfer ve bütçe konusunda tutamayacakları (ve tutamadıkları) bazı sözler verip getirmişler, adam gerçeği görünce bastı gitti, yoksa o senenin ikinci yarısında takımın oyunu da yavaş yavaş oturmaya başlamıştı. İyi hoca Mancini ama çokk transfer istiyor o adam, gittiği takımlara da her transfer döneminde kamyonla transfer yaptırıyor, Inter'de de City'de de. E bizim şartlarımız, ülke şartları da ortada. O tarz adamlar yerine daha idealist ve elindekini geliştiren adamlar bulmak lazım. Kültüre uygunluk, lisan vs de önemli tabi.

Rijkaard-2009-2011-y%C4%B1llar%C4%B1-aras%C4%B1nda-Galatasaray%C4%B1-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rd%C4%B1.jpg

mancini hocam hakkındaki düşüncelerini alalım renktaş

Gelen yabancı teknik direktörler arasından sabredilmeyi ve güveni en çok hakeden iyi teknik adamlardandı bence. Tazminatı almadan gitmesi bile onu birçok teknik adamdan üstün kılıyor benim gözümde renktaş. Senin düşüncelerin neler?

Gelen yabancı teknik direktörler arasından sabredilmeyi ve güveni en çok hakeden iyi teknik adamlardandı bence. Tazminatı almadan gitmesi bile onu birçok teknik adamdan üstün kılıyor benim gözümde renktaş. Senin düşüncelerin neler?

sıkı bir Mancini'ci olduğumu bilmemen üzdü beni renktaş. Dediklerinde çok haklısın bu arada.

Heyya Heyya
MANCİNİ MANCİNİ

Son düzenleme:
sıkı bir Mancini'ci olduğumu bilmemen üzdü beni renktaş. Dediklerinde çok haklısın bu arada.

Heyya Heyya
MANCİNİ MANCİNİ

Mancini döneminde foruma üye değildim renktaş o yüzden bilmiyorum, şahıs olarakta kimseyi tanımıyorum zaten. :D Mancini adamdır ya. Medyanın oyununa geldi bizim taraftar hatta bir aralar o akıma bende katılmıştım gitsin falan diye ama insan kaybedince anlıyor bazı şeylerin değerini. Kötü oldu gitmesi çok çok kötü oldu. Her zaman yönetimlerin vizyonunu eleştiriyoruz ama yeri gelince en vizyonsuz taraftarlarda biz oluyoruz malesef.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinde daha kaliteli ve zengin bir kadro olsaydı birşeyler yapabilir miydi acaba...
:D

"
Sivasspor maçında Kaptan Arda'nın sol kanatta oynaması beklenirken, Hollandalı teknik direktörün Pino'nun yokluğunda ise sağ kanatta Serdar Özkan'ı görevlendireceği ifade edildi...

Orta alanda Lorik Cana, Ayhan ve Mustafa Sarp üçlüsüne görev vermesi beklenen Rijkaard'ın milli takımda sakatlanan Sabri'nin yerine savunmanın sağında Ali Turan'ı oynatacağı öğrenildi. Savunmanın ortasında Lucas Neill, Servet, solunda ise Hakan Balta görev yapacak.*
_________________________________________ "

:D

"
Sivasspor maçında Kaptan Arda'nın sol kanatta oynaması beklenirken, Hollandalı teknik direktörün Pino'nun yokluğunda ise sağ kanatta Serdar Özkan'ı görevlendireceği ifade edildi...

Orta alanda Lorik Cana, Ayhan ve Mustafa Sarp üçlüsüne görev vermesi beklenen Rijkaard'ın milli takımda sakatlanan Sabri'nin yerine savunmanın sağında Ali Turan'ı oynatacağı öğrenildi. Savunmanın ortasında Lucas Neill, Servet, solunda ise Hakan Balta görev yapacak.*
_________________________________________ "

Deco,Xavi falan olsa yapardı belki ya öyle deme :D :D

Frank Rijkaard'ın Galatasaray, Daum'un Fenerbahçe, Şenol Güneş'in Trabzon, Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ı çalıştırdığı sezon şampiyon Bursaspor olmuştu şaka gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt