Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir orta saha almak bu kadar mı zor ? Git kirala bi tane orta saha 4 ay boyunca ne maaşı alacak sanki taş çatlasın 500.000 euroluk yer mi yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7a5a228621a21ef465264827a3cc23cc.jpg
Elia da katilmis kervana

Kilit'e gerek yok zaten buraya yazan eden kalmamış

Resmi kilit tarihi 31 Ocak 2017 Salı 23:59'dur. İçerde bişey bırakmamaya özen gösterelim.

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun

Cenk ve Aboubakar vardi simdi de Demba Ba'yi kiraladilar helal olsun...
Galatasaray: Lukas Podolski, Eren Derdiyok
Fenerbahce: Robin van Persie, Moussa Sow, Fernandao
Besiktas: Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Demba Ba
Abubakar 20 maç 2 gol. Malzemeci bile olmayacak adama dünya para bağladılar.
Ama kısmetlerine cenk şaşısı gol atmaya başladı.
Attığı 12 golün 7si penaltı ve o penaltılar nasıl verildi herkes görüyor.
Dembaba gelse ne olcak? 7 aydır top oynamayan adam sırf bedava diye aldılar parasızlıktan şaşırdılar artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta Saha almadan transferi kapattık.1 hafta oncesine kadar 2 oyuncu daha alacağız diyen Nazifoglu'nun ...

neyse artık forveti podolskiyle erenle idare etcez orta saha ve stoper almalıydık yaza görüşürüz

Bu nasil bir utanmazlik adilik, takimin hala eksik bölgeleri var, kimse size git de pahali transfer yap demiyor, gidin sezon sonuna kadar iki tane oyuncu kiralayin cok mu zor böyle bir hamle yapmak? dogru kiralik futbolcudan cepe para girmez onun icinde gerek yok diyen bir yönetim var.

Bu Tolganin bu zamana kadar oynamamasina da killandim, acaba diyorum transfer olurkene senin alacagin paranin bir kismini bize vereceksin komisyon payimiz diyip anlasdilar, sonrada tolga yan cizdi onun icin mi bir türlü oynatilmiyor sakatlik numarasi yapiliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt