- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Eboue'yi getirin bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini hiç izlemedim, sanirim forumun 95%i de izlememistir futbol prof. hariç
GS seviyesinde olmayabilirler , transferleri yanlis da olabilir ama bakiyorum , ismi gectiginde "bu kim ya" seklinde algi yaratan bir cok oyuncu gayet iyi oynuyorlar
merter yuce , bursada ayakta kalan 2 isimden biriydi , basaksehir puan kaybetse ,maci izleyenler ayni seyi soylerlerdi , guray da gundemimize girmisti , adam asist gol , her seyi yapiyor kac senedir
niasse ye , rodellega ya burun kivirdik , biri premier league de gayet etkili ,digeri de mevcut takimindan ileri bir yere transfer oldu
denizli emre mor u istediginde de "sacmayin paralari , adi sani duyulmamis" diyordu o gunku nobet basliginda
demem o ki ,herkes buyuk takim oyuncusu olamaz , fakat herkese de onyargili bakmamak lazim
Kendisini hiç izlemedim, sanirim forumun 95%i de izlememistir futbol prof. hariç
![]()
diyen kac kisiyiz?
Dün 3 tane attı ya. Bugün de mi oynuyor
Niasse hangi EPL de oynamış acaba ulvi kongremizin üyesi söyleyin de o ligi izleyelim merak ettim.Adam topa değemedi.
suresi az olabilir , ama everton sonra da hull bu adama yatirim yaptiysa demek ki EPL takimlari bile cop muamelesi gostermiyor , bizle ismi anilinca hemen akhisarda oynadi diye berbat rezil deniyor ..
everton bizden asagi bir takim degildir dunya olceginde , demek ki bir sey gormusler , gecen de united a gol atti hull da .
ustelik sanirim GSarayliyim demisti bir ara
Niye kiralık oyuncu yıllık ücret almayacak mi?Gidin kiralik oyuncu getirin ffp takilmaz nasil olsa
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Kulüp üyesi olan sinan bey miydi?sinan kongrelerde sana niye söz hakkı verilmiyo
bunu hiç düşündünmü
Yani söylediğiniz bir bilginin içi tamamen boş bir etkinlik falan yok. Donk,Olcan,Sercan isimlerini tanıyor musunuz?