Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faaa.webp
:hat:

GS seviyesinde olmayabilirler , transferleri yanlis da olabilir ama bakiyorum , ismi gectiginde "bu kim ya" seklinde algi yaratan bir cok oyuncu gayet iyi oynuyorlar

merter yuce , bursada ayakta kalan 2 isimden biriydi , basaksehir puan kaybetse ,maci izleyenler ayni seyi soylerlerdi , guray da gundemimize girmisti , adam asist gol , her seyi yapiyor kac senedir

niasse ye , rodellega ya burun kivirdik , biri premier league de gayet etkili ,digeri de mevcut takimindan ileri bir yere transfer oldu

denizli emre mor u istediginde de "sacmayin paralari , adi sani duyulmamis" diyordu o gunku nobet basliginda

demem o ki ,herkes buyuk takim oyuncusu olamaz , fakat herkese de onyargili bakmamak lazim

Niasse hangi EPL de oynamış acaba ulvi kongremizin üyesi söyleyin de o ligi izleyelim merak ettim.Adam topa değemedi.

Kendisini hiç izlemedim, sanirim forumun 95%i de izlememistir futbol prof. hariç

Valla reis sadece youtube videolarını izledimde bana şey izlenimi uyandırdı. Halısahada +80 kilo yetenekli hantal topçular olurya top ayağına geldi mi bir koyar gol ama 5 metrekare içinde top oynar hıh işte öyle bir izlenim oluşturdu

Güçlü acayip şut çekiyor yetenekli filan ama zaten bizim ortasaha ölü birde böyle statik bir adam gelmesi yanlış olur gibi

Beyler SA.
Bu hafta itibariyle taşındım. digitürk üyeliğim vardı. sonra digitürk receiverımı alıp yeni eve gittim. bağladım sorunsuz açıldı güzelce izliyorum. fakat lakin internette nakil ücretinden filan bahsediyorlar. çalışan alete nakil ücreti ödemek zorunda mıyım? YARDIM

Şu saaatten sonra Podolski'yi satan haindir..
Transfer döneminin sonuna gelmişiz..
Ortasaha alacaksın mutlaka 3 kişi kaldık orda hatta 2 kişi Tolga nasıl dönecek belli değil..

Niasse hangi EPL de oynamış acaba ulvi kongremizin üyesi söyleyin de o ligi izleyelim merak ettim.Adam topa değemedi.

suresi az olabilir , ama everton sonra da hull bu adama yatirim yaptiysa demek ki EPL takimlari bile cop muamelesi gostermiyor , bizle ismi anilinca hemen akhisarda oynadi diye berbat rezil deniyor ..

everton bizden asagi bir takim degildir dunya olceginde , demek ki bir sey gormusler , gecen de united a gol atti hull da .

ustelik sanirim GSarayliyim demisti bir ara

sinan kongrelerde sana niye söz hakkı verilmiyo
bunu hiç düşündünmü

suresi az olabilir , ama everton sonra da hull bu adama yatirim yaptiysa demek ki EPL takimlari bile cop muamelesi gostermiyor , bizle ismi anilinca hemen akhisarda oynadi diye berbat rezil deniyor ..

everton bizden asagi bir takim degildir dunya olceginde , demek ki bir sey gormusler , gecen de united a gol atti hull da .

ustelik sanirim GSarayliyim demisti bir ara

Yani söylediğiniz bir bilginin içi tamamen boş bir etkinlik falan yok. Donk,Olcan,Sercan isimlerini tanıyor musunuz?

Son düzenleme:
arkadaşlar sinan bilgin divan kurulu üyesi değildir bu detayıda atlamayalım

bu arada leçestırdan ulloa yı almışız asporun kolpacısıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt