Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Janssen bizi reddetti
Kolpacılara inanmayın
Kolpacılara inanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam iş ahlakı ve karakterinden bahsetmiyoruz ki onlardan bahsedersek dediğin durum geçerli , kaliteden bahsediyorum.
Adebayor şu ölü haliyle Erenin falan önünde yani. Bu yorumları Eto hatta Rodallega bizle anarken de yaptılar, yedekte forvetin yok Adebayor kumarını düşük bi maliyete oynarsın 1+1 opsiyonlu sözleşme gibi
<- lokomotif moskovaya gitmiş![]()
Kim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ali naci küçük @nkucukk 10 dk.10 dakika önceDaha fazla
G.Saray'ın kapısından dönen isimJordan AyewGelmeye hazırdı ama A.Villa ile anlaşılamadıDetaylar 14:00 @HurriyetSpor Facebook hesabında
Kim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ali naci küçük @nkucukk 10 dk.10 dakika önceDaha fazla
G.Saray'ın kapısından dönen isimJordan AyewGelmeye hazırdı ama A.Villa ile anlaşılamadıDetaylar 14:00 @HurriyetSpor Facebook hesabında
Takimda zaten yeterince kafasinda futbolu bitirmis adam var. Bir tane daha takima katmis oluruz bununla. Poldi gitmesin orta saha gelsin bu kafi benim icin simdilik. Daha fazlasini da beceremez bunlar,ki bunlar Adebayoru bile alamaz diye düsünüyorum ben.
Onu anlatmaya çalışıyorum. Kafa olarak bitmemiş formda bi Adebayoru alabilirmiydin?
Sene başında Balotelli için sallıyolardı kafasında bitirdi diye , Nice Ben Arfa'yı döndürdü Balotelliyi de döndürdü.
Biz istiyoruz ki Adebayor golleri sıralarken gelsin hep hazırcılık
Hic bir sekilde katilmiyorum. Kafanda futbolu bitirmek baska, formsuz olmak fiziksel olarak performans olarak düsüste olmak baska seyler.
Bu adam resmen futbolu kafasinda bitirmis seyinde bile degil artik. Ben Arfa fizik olarak bitikti formsuzdu, Nice de kipirdadi hemen PSG'ye gitti. Balotelli'nin ne oldugu malum. Bu adamlar Adebayor ile kiyaslanamaz benim gözümde.
Ben de biliyorum oyunculari zirvedeyken getiremeyecegimizi bunu bana anlatmana hic gerek yok, argüman olarak kullanmana hic ama hic gerek yok. Ama bu kadar da düsmeyelim yahu, kimse istemiyor Adebayoru. Tottenham serbest birakti herifi 6 ay kimse almadi. Palace'a gitti orada ayni tarife. Basimizda capsiz herifler var da bizim de bu kadar düsmemize gerek yok.