Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper tandemini nasıl kuracağız merak ediyorum açıkçası ;

Son iki maçtır , iyi oynayan bir Semih Kaya gerçeği var , Serdar Aziz'in sezonu kapattığı aşikar ,

Aldığı sınırlı sürede ortalama olarak beğenilen bir Ahmet Çalık var ,

Her ne kadar yavaşlığı sorun teşkil etse de eldeki en iyi oyun kurabilen stoper ve yaşlı kurt Hakan Balta var bakalım hangi ikili oynayacak.

Sizce ?

Semih Kaya - Ahmet Çalık mı ? Semih Kaya - Hakan Balta mı ? - Ahmet Çalık - Hakan Balta mı ?

Muslera
Linnes Semih Çalık Carole
Tolga De Jong
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Hocam iş ahlakı ve karakterinden bahsetmiyoruz ki onlardan bahsedersek dediğin durum geçerli , kaliteden bahsediyorum.

Adebayor şu ölü haliyle Erenin falan önünde yani. Bu yorumları Eto hatta Rodallega bizle anarken de yaptılar, yedekte forvetin yok Adebayor kumarını düşük bi maliyete oynarsın 1+1 opsiyonlu sözleşme gibi

Takimda zaten yeterince kafasinda futbolu bitirmis adam var. Bir tane daha takima katmis oluruz bununla. Poldi gitmesin orta saha gelsin bu kafi benim icin simdilik. Daha fazlasini da beceremez bunlar,ki bunlar Adebayoru bile alamaz diye düsünüyorum ben.

ali naci küçük@nkucukk 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

G.Saray'ın kapısından dönen isimJordan AyewGelmeye hazırdı ama A.Villa ile anlaşılamadıDetaylar 14:00 @HurriyetSpor Facebook hesabında

480e228dcfa7263ef7e02aa7e64363af.gif

Takimda zaten yeterince kafasinda futbolu bitirmis adam var. Bir tane daha takima katmis oluruz bununla. Poldi gitmesin orta saha gelsin bu kafi benim icin simdilik. Daha fazlasini da beceremez bunlar,ki bunlar Adebayoru bile alamaz diye düsünüyorum ben.

Onu anlatmaya çalışıyorum. Kafa olarak bitmemiş formda bi Adebayoru alabilirmiydin?

Sene başında Balotelli için sallıyolardı kafasında bitirdi diye , Nice Ben Arfa'yı döndürdü Balotelliyi de döndürdü.

Biz istiyoruz ki Adebayor golleri sıralarken gelsin hep hazırcılık

Onu anlatmaya çalışıyorum. Kafa olarak bitmemiş formda bi Adebayoru alabilirmiydin?

Sene başında Balotelli için sallıyolardı kafasında bitirdi diye , Nice Ben Arfa'yı döndürdü Balotelliyi de döndürdü.

Biz istiyoruz ki Adebayor golleri sıralarken gelsin hep hazırcılık

Hic bir sekilde katilmiyorum. Kafanda futbolu bitirmek baska, formsuz olmak fiziksel olarak performans olarak düsüste olmak baska seyler.

Bu adam resmen futbolu kafasinda bitirmis seyinde bile degil artik. Ben Arfa fizik olarak bitikti formsuzdu, Nice de kipirdadi hemen PSG'ye gitti. Balotelli'nin ne oldugu malum. Bu adamlar Adebayor ile kiyaslanamaz benim gözümde.

Ben de biliyorum oyunculari zirvedeyken getiremeyecegimizi bunu bana anlatmana hic gerek yok, argüman olarak kullanmana hic ama hic gerek yok. Ama bu kadar da düsmeyelim yahu, kimse istemiyor Adebayoru. Tottenham serbest birakti herifi 6 ay kimse almadi. Palace'a gitti orada ayni tarife. Basimizda capsiz herifler var da bizim de bu kadar düsmemize gerek yok.

Son düzenleme:
Sene sonunda adebayor keşke gelseydi diceksiniz hepiniz adam futbolu unutsa bile kalitesiyle rahat 7-8 gol atar bu devre buraya da yazıyorum

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

granada gibi takım Adrian Ramos'u kiralamış. Adrian Ramos'u alamaz mıydık yani?

Hic bir sekilde katilmiyorum. Kafanda futbolu bitirmek baska, formsuz olmak fiziksel olarak performans olarak düsüste olmak baska seyler.

Bu adam resmen futbolu kafasinda bitirmis seyinde bile degil artik. Ben Arfa fizik olarak bitikti formsuzdu, Nice de kipirdadi hemen PSG'ye gitti. Balotelli'nin ne oldugu malum. Bu adamlar Adebayor ile kiyaslanamaz benim gözümde.

Ben de biliyorum oyunculari zirvedeyken getiremeyecegimizi bunu bana anlatmana hic gerek yok, argüman olarak kullanmana hic ama hic gerek yok. Ama bu kadar da düsmeyelim yahu, kimse istemiyor Adebayoru. Tottenham serbest birakti herifi 6 ay kimse almadi. Palace'a gitti orada ayni tarife. Basimizda capsiz herifler var da bizim de bu kadar düsmemize gerek yok.

Hocam yanlış anlama ukalalık yapmak değil niyetim , senin bildiğinin anladığının farkındayım ama bazı arkadaşlar farklı yerden vurmaya çalışıyor.

Ama görüşüm sabit bu konuda. Kalitesiyle bi iki gol atsa hem tribünü doldurur hem özgüvenini.

36-37 değilki 32

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt