Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Levent Nazifoglunun Beyaztv ye yaptigi aciklamalari tekrar izliyorumda, adam hakli gibi geldi bana...

Unal Aysal mesela 1 milyarlik halka acildi felan, o parayida gitti Hayrovice, Ontiverolara harcadi (Sneijder-Drogba felanda var tabi onlara birsey demiyorum). Birde adam diyorki herseyi teminat gostermis 2021 2022 2023 e kadar kasaya 1 kurus para girmiyor girmeyecek... Bunlari biz yapmadik ama bize kesiyorlar cezayi diyor...

TT Arena isim hakki ($10 milyon) Nike felan Tv yayin gelirleri hepsi temlikliymis... Hasilatin da bircogu temlikliymis (bir cogu) ... Sportif AS nin butun gelirleri temlik altindaymis sadece Kulubu elindeki hasilat Galatasaray kulubune geliyormus... Tursu 120 milyon TL kulube para koymus (almak uzere koymus olsa bile)...

Biz kulubu en iyisi kapatalim, bizden soyle bi 10-15 yil bi cacik olmaz artik... Biz suanki yonetime yukleniyoruzda adamlar gercekten zor durumda sanki... Ben inandim mr. 99% a

Koyun musun arkadas her önüne sunulan seye inaniyorsun?

Temliklerin cogu tee Adnan Polat döneminden.

Bu arada Levent Nazifoglunun Beyaztv ye yaptigi aciklamalari tekrar izliyorumda, adam hakli gibi geldi bana...

Unal Aysal mesela 1 milyarlik halka acildi felan, o parayida gitti Hayrovice, Ontiverolara harcadi (Sneijder-Drogba felanda var tabi onlara birsey demiyorum). Birde adam diyorki herseyi teminat gostermis 2021 2022 2023 e kadar kasaya 1 kurus para girmiyor girmeyecek... Bunlari biz yapmadik ama bize kesiyorlar cezayi diyor...

TT Arena isim hakki ($10 milyon) Nike felan Tv yayin gelirleri hepsi temlikliymis... Hasilatin da bircogu temlikliymis (bir cogu) ... Sportif AS nin butun gelirleri temlik altindaymis sadece Kulubu elindeki hasilat Galatasaray kulubune geliyormus... Tursu 120 milyon TL kulube para koymus (almak uzere koymus olsa bile)...

Biz kulubu en iyisi kapatalim, bizden soyle bi 10-15 yil bi cacik olmaz artik... Biz suanki yonetime yukleniyoruzda adamlar gercekten zor durumda sanki... Ben inandim mr. 99% a

Tamamda bu dedikler dün veya ondan önceki gün olmadı.
Bütün bunlar bu adamlar göreve gelirken Zaten gerçekleşmiş veya planlıydı.
Şimdi beceremiyorum işte bakın bu yüzden demek saçma.
Transfer sezonun en başında bunları demesi lazım yok şu yüzde 90 bitti bu yüzde 99 bize yakın gibi laflara millet pek inanmıyor.
Ayrıca evet Aysal da çok saçma sapan oyunculara paralar verdi yukarıda ismi geçen bazıları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koyun musun arkadas her önüne sunulan seye inaniyorsun?

Temliklerin cogu tee Adnan Polat döneminden.

Yanlis yazmisim, hem izleyip hem yaziyorum arada kaynamis... Hersey teminat GOSTERILMIS olmaliydi, duzeltiyorum... Yani Aysali kastetmiyorum orada, bu yonetimden onceki yonetimleri kastediyorum buna Adnan Polat yonetimide dahil...

Not: Bu arada birdaha adam gibi cevap yaz, yada yazma... Koyun moyun olmamis!

Tamamda bu dedikler dün veya ondan önceki gün olmadı.
Bütün bunlar bu adamlar göreve gelirken Zaten gerçekleşmiş veya planlıydı.
Şimdi beceremiyorum işte bakın bu yüzden demek saçma.
Transfer sezonun en başında bunları demesi lazım yok şu yüzde 90 bitti bu yüzde 99 bize yakın gibi laflara millet pek inanmıyor.
Ayrıca evet Aysal da çok saçma sapan oyunculara paralar verdi yukarıda ismi geçen bazıları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana hak veriyorum rdas, haklisin... Gelirkende biliyorlardi bunlari... Birsey diyemeyecegim bu dediklerine :hat:

Son düzenleme:

Unal Aysal mesela 1 milyarlik halka acildi felan, o parayida gitti Hayrovice, Ontiverolara harcadi (Sneijder-Drogba felanda var tabi onlara birsey demiyorum).
Birde adam diyorki hersey teminat gosterilmis (Onceki yonetimler tarafindan) 2021 2022 2023 e kadar kasaya 1 kurus para girmiyor girmeyecek... Bunlari biz yapmadik ama bize kesiyorlar cezayi diyor...

TT Arena isim hakki ($10 milyon) Nike felan Tv yayin gelirleri hepsi temlikliymis, bunlarda dahil yani hatta hasilatin da bircogu temlikliymis... Sportif AS nin butun gelirleri temlik altindaymis sadece Kulubu elindeki hasilat Galatasaray kulubune geliyormus... Tursu 120 milyon TL kulube para koymus (almak uzere koymus olsa bile)...

Aysal tam bir laf cambazı düşünme kapasitesi düşük insanları rahatça kandırabilir cem uzan da da bu vardı yine popülist ifadelerle çoluğu çoçuğu kandırdı ama bir daha kulübe giriş yapamayacağını kendide biliyor.

Ünal Aysala laf etmeyi birakin.
Nezaman Aysalin önü kesilmeye basladi, ozaman bocalamaya basladi kendisi sacma transferlerle.

Basaridan basariya kosarken, rakiplere farki acmaya baslarken bu adamin önü kesildi.

Fatih Terimi ucuk bir Maasla kopardilar, Ünal Aysalla aralarini actilar polemik cikardilar.

Yabanci kuralinin kalkmasini isterken, sirf Önümüzü kesmek icin 6 dan 5 yabanciya düsürdüler sayiyi.

Farkla Sampiyonluga kosarke sacmasapan sezon icinde Playoff sokmadilarmi araya?

Vizyonun krali bile bu sartlar altinda ezilirdi. Panikle o an Türkiyede yildizi parlayan kim varsa parayi basip aldi, onlarda patladi elinde ve elindeki türklere yeni yüksek maasli ücretlerle sözlesme yeniledi. Baska sansi yoktu o sartlarda.

Hajrovic transferine gelince, Türk statüsüne sokma filmi fln vardi, plan oydu ve olmadi galiba.

Mancini,Prandelli gibi kariyerli adamlar getirdi onlarda patladi malesef. Ama adam elinden gelen herseyi yapti.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

El Ghazi (Ajax) > Lille
Ongenda (PSG) > PEC Zwolle

ali naci denen kolpacı bugunkü yayında neler dedi bilen varmı

Terimciler tedirgin terimciler aymazlarda :(

Başgan gelip elemanı işe alıp bi daa kovsun :asd:

1f5ef.png
Levent Nazifoğlu: "Pato çok formda, kulübü vermiyor"
1f5ef.png
Villarreal TD Escriba: "Pato beklentinin altında, paranın karşılığını alamıyoruz"

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu: Galatasaray’ın politikası her geçen gün değişebiliyor. Yasin Öztekin'in transferi halen mümkün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt