Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu: Galatasaray’ın politikası her geçen gün değişebiliyor. Yasin Öztekin'in transferi halen mümkün
Allah rızası için alsınlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu: Galatasaray’ın politikası her geçen gün değişebiliyor. Yasin Öztekin'in transferi halen mümkün
adam bile çözmüş bu başkanın aymazlıklarını..Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu: Galatasaray’ın politikası her geçen gün değişebiliyor. Yasin Öztekin'in transferi halen mümkün
en formda oyuncu yasin kabul edelim bu sezon bize lazım bu yönetim leş ötesi olduğu için yasin kalsın sezon sonunda özbekten kurtulmalıyızAllah rızası için alsınlar...
Sen de her dediğine inandın?Bu arada Levent Nazifoglunun Beyaztv ye yaptigi aciklamalari tekrar izliyorumda, adam hakli gibi geldi bana...
Unal Aysal mesela 1 milyarlik halka acildi felan, o parayida gitti Hayrovice, Ontiverolara harcadi (Sneijder-Drogba felanda var tabi onlara birsey demiyorum).
Birde adam diyorki hersey teminat gosterilmis (Onceki yonetimler tarafindan) 2021 2022 2023 e kadar kasaya 1 kurus para girmiyor girmeyecek... Bunlari biz yapmadik ama bize kesiyorlar cezayi diyor...
TT Arena isim hakki ($10 milyon) Nike felan Tv yayin gelirleri hepsi temlikliymis, bunlarda dahil yani hatta hasilatin da bircogu temlikliymis... Sportif AS nin butun gelirleri temlik altindaymis sadece Kulubu elindeki hasilat Galatasaray kulubune geliyormus... Tursu 120 milyon TL kulube para koymus (almak uzere koymus olsa bile)...
Biz kulubu en iyisi kapatalim, bizden soyle bi 10-15 yil bi cacik olmaz artik... Biz suanki yonetime yukleniyoruzda adamlar gercekten zor durumda sanki... Ben inandim mr. 99% a
8 golu olan Yasin öztekin'i gönderelim mi yani
Transfer var mıromatizmam azdı :dispirited:
Sen de her dediğine inandın?
romatizmam azdı :dispirited:
Nasıl güçlü bir protesto yapıldı ya, ıslık ve istifa seslerinden maçı izleyemedim o kadar yani...
(Ironi yaptim hemen dalmayin)