Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyidir abi öyle gidiyor işte sen nasılsın ?
Sergen Zeren Benim ismim geçiyor sen neden cevap veriyorsun ? yapma şöyle işler.
Kendi Fake hesabi demek istedi sana
Haddini bildir bence
Valla hocam ne diyim ALLAH akıl fikir versin böylelerine,elimden ne gelir ki.Yaptığı davranışın yaşına göre olmadığını onu geçtim etik bir davranış olmadığının bilincinde değilse yapabileceğim bir şey maalesef yok.
Valla hocam ne diyim ALLAH akıl fikir versin böylelerine,elimden ne gelir ki.Yaptığı davranışın yaşına göre olmadığını onu geçtim etik bir davranış olmadığının bilincinde değilse yapabileceğim bir şey maalesef yok.
unkapanı mı kaldı lan prestij zamanı doluydu ora"İlgilenmiyorum"
Sergen Zeren-- Unkapanı
2016
senınle ılgılenmeye dair bi kıpırtı yok ıcımde,uzgunum kardeşimValla hocam ne diyim ALLAH akıl fikir versin böylelerine,elimden ne gelir ki.Yaptığı davranışın yaşına göre olmadığını onu geçtim etik bir davranış olmadığının bilincinde değilse yapabileceğim bir şey maalesef yok.
Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
A.Turana ithafen :/ üzüldüm açıkcası... Siyasi olarak alglımayan arkadaşlar,lakin bu başkanlık sistemine evet diyeceğini açıkladı,herkesin görüşüne saygım sonsuz tabiki.
Görüs degil ki bu
Hocam siyasi parti durumu artık titiz biliyorsun,kutuplaşma çok sert isim vermiyim ama belli bir kesim ATATÜRK'ten nefret ediyor onun için öyle birşey yazdım.
karşim yine çok klassın :005:senınle ılgılenmeye dair bi kıpırtı yok ıcımde,uzgunum kardeşim
hakettiği yeri bulur inşallah.Bu da Türkiyeye geri dönmek icin zemin hazirliyor pislik.