Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykut hocamın fotösünü görünce herhangi bir hocaya sahip olmadığımız yine aklıma dang etti

Kendi Fake hesabi demek istedi sana

Haddini bildir bence

Valla hocam ne diyim ALLAH akıl fikir versin böylelerine,elimden ne gelir ki.Yaptığı davranışın yaşına göre olmadığını onu geçtim etik bir davranış olmadığının bilincinde değilse yapabileceğim bir şey maalesef yok.

Valla hocam ne diyim ALLAH akıl fikir versin böylelerine,elimden ne gelir ki.Yaptığı davranışın yaşına göre olmadığını onu geçtim etik bir davranış olmadığının bilincinde değilse yapabileceğim bir şey maalesef yok.

"İlgilenmiyorum"
Sergen Zeren-- Unkapanı
2016

Henuz 15 yasinda hata yapacak tabi abisi

Yasin sakatlansin diye beddua eden bir velet

senınle ılgılenmeye dair bi kıpırtı yok ıcımde,uzgunum kardeşim

kavga edinde biraz mesaj editleyeyim, canim sIkIldi

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

A.Turana ithafen :/ üzüldüm açıkcası... Siyasi olarak alglımayan arkadaşlar,lakin bu başkanlık sistemine evet diyeceğini açıkladı,herkesin görüşüne saygım sonsuz tabiki.

Son düzenleme:
sergen bir single çıkar yutuba at işte biz seni popi yaparız rahat ol ne milletin ağız kokusunu çekiyorsun yeğenim

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

A.Turana ithafen :/ üzüldüm açıkcası... Siyasi olarak alglımayan arkadaşlar,lakin bu başkanlık sistemine evet diyeceğini açıkladı,herkesin görüşüne saygım sonsuz tabiki.

Görüs degil ki bu

Hocam siyasi parti durumu artık titiz biliyorsun,kutuplaşma çok sert isim vermiyim ama belli bir kesim ATATÜRK'ten nefret ediyor onun için öyle birşey yazdım.

En son Atama laf atani burdan ihrac ettik, merak etme, Atam buralarda sevilir.
Atatürkü sevmek siyaset yapmak degil ki, ben Atatürkün politikasina 100/100 katilmiyorum, ama hala seviyorum. Bu önemli bence.

Neyse demek istedigim Arda Turan siyasetden ne anlar, onun bellirtigi görüs degil adam kendisi nasil bir zemin hazirlayayim diyor, yavsak yani bildigin, bugün böyle yarin baska biri gelse onuda yalayacak, yani 5 paralik etmez bu tür adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt