Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekrana sığmıyor çocuk şişmiş resmen ..

DBgqkl.png

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

A.Turana ithafen :/ üzüldüm açıkcası... Siyasi olarak alglımayan arkadaşlar,lakin bu başkanlık sistemine evet diyeceğini açıkladı,herkesin görüşüne saygım sonsuz tabiki.
Görüşlere bende saygiliyimdir,ama böyle bir soru sorulduğunda,sizi.ilgilendirmez.böyle şeylerde ulu orta söylenmez deseydi saygı değer olurdu bu bildiğin şovmenlik yapıyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sa günaydın iyi forumlar

-Tapatalk-

Sa

Uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas geldi mi? :D

Haber var mı

Güya Podolski giderse, gelecek parayla Tolgay' a talip olunacakmış...

Tolgay' ı beğenirim, bizde daha etkili oynaması muhtemeldir. Lakin büyük takımlar arasında alışveriş yapmanın zorlukları var. Hele 4.5 m gibi bir parayı vermek isteyeceklerini hiç sanmıyorum, verilmemeli, artık öyle bir piyasa yok...

BJK Ekici' yi ikna eder de, kadro şişkinliğinden kurtulmak adına Tolgay için makul bir bedele razı olursa alınmasını isterim ama...

Zorlama ve uyduruk bir haber gibi duruyor...

Besiktas neden en iyi oyuncularından birisini bize satsın ki

Ekici gelirse bile Şenol Tolgayı kolay kolay yedek yapacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Transfer nöbeti değil tımarhane

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jordan Ferri gelmek istiyor almayalım diye Tolgay'dan Mehmet Ekiciye hepsine talip olmuşuz Musa Çağıran Ho

Tolgay haberi keşke doğru olsa bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. BJK'nin satmak istemesi gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum,Tolgay muhtemelen kendi gitmek istiyodur rotasyon oyuncusu olmak istemediği için.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşın çöplerine mi kaldik yahu ekici tolgay bunlar selcuk gibi sünepe orta saha oyuncuları.

Bize melo lazım emre belezoglu gibi çirkef adam lazım orta saha yol geçen hanı oldu

sent by note 7 #fireinthehole

Tolgay iyi adam. Ama ihtimal vermiyorum hiç. Trabzon ya da Fenerbahçe'ye gider.

Oldu da gelirse orta sahaya De Jong yerine de adam gibi sert ama tekniği de olan biri bulunmalı. Selçuk'a da yol verilmeli. Tolga'da sakatlanmadığı zamanlarda oynar rotasyonda.

Beşiktaşın çöplerine mi kaldik yahu ekici tolgay bunlar selcuk gibi sünepe orta saha oyuncuları.

Bize melo lazım emre belezoglu gibi çirkef adam lazım orta saha yol geçen hanı oldu

Tolgay Selçuk'u top diye oynar rnş

Melo EmreB diyorsunda bizde zaten de Jong var. Bu oyuncular temposuz, ağır.

Bize de jongın yaninda oynayabilecek tempolu orta saha oyuncu lazım bence.

Tolgay Selçuk'u top diye oynar rnş

Melo EmreB diyorsunda bizde zaten de Jong var. Bu oyuncular temposuz, ağır.

Bize de jongın yaninda oynayabilecek tempolu orta saha oyuncu lazım bence.
bence iki yırtıcı orta saha oyuncusu çok daha iyi olur hatta topu alıp dikine gidebilecek bir oyuncu şükela olur ama en ufak darbede yıkılıp ağlamayacak.

Goncalo Guedes > PSG 30 milyon €
Pepe > Hebei China Fortune , sezon sonu. Yillik 15 milyon € maas.

Tolgay'la Ekici-Selçuk'un alakası yok bence. Bi kere Tolgay durmadan yan pas yerine oyunu daha dikine oynuyo ve en önemlisi top sürebiliyo. Ha bi de Selçuk gibi rakip dokununca yere yatmıyo hemen, fiziği süper olmasa da ikili mücadeleden kaçmıyo. Beşiktaş'ta çöp muamelesi görüyosa eğer ki bence böyle bişey yok, bu Beşiktaş'ın yanlışı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kwadwo Asamoah (Juventus)
Tolgay Arslan (Beşiktaş)
Vedran Corluka (L.Moscow) /D.Vida (D.Kiev)
Mario Mandzukic (Juventus)

4 transfer ile hayvan gibi takım oluruz aslında ama yapamazlar.

Kwadwo Asamoah (Juventus)
Tolgay Arslan (Beşiktaş)
Vedran Corluka (L.Moscow) /D.Vida (D.Kiev)
Mario Mandzukic (Juventus)

4 transfer ile hayvan gibi takım oluruz aslında ama yapamazlar.

O 4 transfere 25 milyon € sirf bonservisleri icin lazim, istesek da yapamazlar. Maaslarini saymiyorum bile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt