Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 saat video analiz yapmis riekerink

Oyuncular Prandelli döneminde sikayetciydi,riekerink'i de yollar oyuncular yakinda

Elde 3 sol açık varken orjini sol açık olan adamı alıp transferi kapattık. Tam da bekledğim gibi. Dursun style.

Twitter

Biz bitmişiz ya inanılmaz rakamlar, 6 ayda 153 milyon lira zarar olur mu?

Galatasaray yönetimi gelecek sezon için Hırvat teknik adam Igor Tudor'la anlaşmaya vardı

Lig Radyo

38 milyon euro yapar

UEFA'nin bize verdigi ceza 65 milyon Maas bütcesi + minimum Zarar yani mayis ayinda 10 milyon'un altinda Zarar aciklamaliyiz

O zaman tekrar ceza alıyoruz, bunlar altı aylık rakamlar sene sonuna düşmesi mümkün değil.

Tudor hemen simdi gelmeli

Tudor'la bugun görüsmeyen serefsizdir hic kusura bakmayin

Adili Endogan hayirli olsun ozaman :S

erdogan_adili_resmen_galatasarayda.jpg

38 milyon euro yapar

UEFA'nin bize verdigi ceza 65 milyon Maas bütcesi + minimum Zarar yani mayis ayinda 10 milyon'un altinda Zarar aciklamaliyiz

Arda, o minimum zarar konusunu ben hic bir yerde bulamadim var mi bir linki? Cunku yoneticiler oyle birsey yok diyor habire.

Arda, o minimum zarar konusunu ben hic bir yerde bulamadim var mi bir linki? Cunku yoneticiler oyle birsey yok diyor habire.

Twitter'da baltali ilah yazmisti kap aciklamasi o sekildeymis

Ayrica UEFA aciklamasi da

Bi arastirayim buldugum zaman atarim buraya

Galatasaray yönetimi gelecek sezon için Hırvat teknik adam Igor Tudor'la anlaşmaya vardı

Lig Radyo
Bu haberin şerefine Hayri Cund geri dönecektir.

Kendisi en son Miguel Herrera ile aşk yaşıyordu

miguel_herrera_goes_super_saiyan-51676.gif

Aslında fena olmazdı , HerReRe HerReRa Gassaray Gassaray Şampiyon !

Dun tivibuspor da tudor vardi

Kucuk takimda oyunculara uymak zorundayim teknik ve taktik olarak ama büyük takimda öyle degil dedi

Tam aradigimiz adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt