Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Linnes'in oynaması için ne yapması lazım anlamıyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes'in oynaması için ne yapması lazım anlamıyorum..
sabri gibi 20 yıl daha olması lazım takımdaLinnes'in oynaması için ne yapması lazım anlamıyorum..
Aziz Yıldırım: ''Kadıköy'deki son Amed maçında stada 75 kişi geldi. 200 milyar tezahürattan para cezası vermişler.''
:asd22:
Aziz Yıldırım: Quaresma'nın avukatı bizi aradı. Beşiktaş başkanı iyi dinlesin. Görüşmek istedi. Kabul etmedim.
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimizde! İstiyorlarsa gösteririm! Ama almayacağım, bilsinler!"
Aziz Yıldırım: "Biz bu oyuncunun Galatasaray'a gitmesini istemiyoruz, isterseniz size gelsin dediler. Biz de talip olduk Mehmet Ekici'ye.''
Aziz Yıldırım: Sosa ve Milan ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi.
Şike olayları patladığında 340 tl ceza ödeyerek kapattırmıştım ligTV'yi , bir daha da üyelik almadım.Aziz gawathı ağlamasın onunda dekoder parasını öderim , atar yaptığı yeter..Aziz Yıldırım: "Lig TV bir şahsı alıyor, haber müdürü yapmak istiyorlar! 3 Temmuz'da Trabzon ile aramızdaki kavganın sebebi bu şahıstır"
Aziz Yıldırım: "Pazartesi 5'e kadar açıklamazlarsa, biz bunu almıyoruz demezlerse, Lig TV dekoderimi pazartesi 5'te iptal edeceğim"
Aziz Yıldırım: " Terim, bu görevden ayrılmalıdır. Ya teknik direktör olmalıdır, ya işlerin başına gelmeli"
Korkmuyorlar baski altina almaya gozdagi vermeye calisiyorlar.Lig tv olayı, Gökmen Özdemir'im göreve gelmesi
Benim anlamadığım niye bu kadar korkuyorlar
Bu Gökmen Özdemir meselesi niye bu kadar önemli ki yav ?
Tamam adam haklı olarak anti-fenerci ama öyle bir üfürükçü ki seyirciler bile takmıyor adamı
Bu 2010-2011 sezonu aktörlerindenmiş kendisi galiba onun için
Bırak Gökmen'i falan.
Transferle ilgili bir haber var mı reyis?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bırak Gökmen'i falan.
Transferle ilgili bir haber var mı reyis?
Kardeşim Liverpool ve Galatasarayımız ile birlikte en kötü transfer yapan Marsilya Chedjou filan almaz mı bu ara bizden?
Maalesef almazlar.
Bu sezon sol bek eksikliği yaşıyorlardı. Bazen Rekik, bazen Doria sol bek oynamak durumunda kalıyordu. Şimdi Evra'yı aldılar sol beke. O açığı kapattılar.
Şöyle söyleyeyim. Stoper rotasyonunda Rolando başta olmak üzere, Fanni, Doria, Rekik ve Hubocan var. Yani toplam 5 tane stoper oynayabilecek adam var. Chedjou ile ilgilenmelerini gerektirecek herhangi bir durum yok yani.