Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukas-Podolski.com@Podolski10
Bu akşam bana gösterdiğiniz ilgi ve sevgi, beni çok özel hissettirdi. Hepinize teşekkür ederim. En büyük CimBom!
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
26bd.png
#cimbom #poldi

C3SFHo_WMAQsqGQ.jpg

yapma Poldi :(

[FONT=&quot][FONT=pt_sansregular]Galatasaray teknik direktörlüğü için adının geçtiği yönündeki bir soru üzerine kendisinin de bu haberleri okuduğunu ifade eden Igor Tudor, "Sezon sonuna kadar Karabükspor ile sözleşmem var. Şu an buraya bağlıyım ve işime odaklıyım" yanıtını verdi. Galatasaray'dan teklif alıp almadığının sorulması üzerine gülümseyen Tudor, "Yorum yapmayacağım" diyerek açıklamalarını noktaladı. [/FONT]

[/FONT]

sezon sonu hoca kimin geleceği muamma ancak fatih hoca ağır basıyor bence.

resmen faziayım şuan. En ufak isim geçmiyor yav. Yabancı basına bakıyorum orda da yok. Geçen sene de aynısı oldu.

İnşallah Poldi gitmez başkada transfer yapmayacak bunlar
+İnşallah Tolga biran önce iyileşir
+Josue bugünki gibi oynamaya devam eder
+Linnes-Rodrigues 11'e monte edilirse

iyi şeyler olabilir kesinlikle
22409.jpg
22412.jpg

Şu 2 düzeni deneyebiliriz

Bruma'dan övgü dolu sözlerle bahseden Sinan Engin, "Bu maç için 'Kara Bela, Siyah İnci, Siyah Messi... her türlü manşet çıkarırsın. Bruma'ya bakıyorsun. Gerçekten Akhisarlı futbolcular aciz kaldılar çocuğa karşı. Sabun köpüğü gibi, yılan gibi kayıyor adam. Kara yılan" ifadelerini kullandı.

:D

Bruma'dan övgü dolu sözlerle bahseden Sinan Engin, "Bu maç için 'Kara Bela, Siyah İnci, Siyah Messi... her türlü manşet çıkarırsın. Bruma'ya bakıyorsun. Gerçekten Akhisarlı futbolcular aciz kaldılar çocuğa karşı. Sabun köpüğü gibi, yılan gibi kayıyor adam. Kara yılan" ifadelerini kullandı.

:D

Gerçekten Bruma'nın en büyük özelliği hızı dribling yeteneği bilekleri filan değil o dediği Sabun köpüğü gibi olması inanılmaz kıvrak böyle aradan geçip gidiyor gerçekten

Umarim bir son dakika surpirizi olur ve iyi bir box2box orta saha oyuncusu alinir

Orta sahamiz cok agir, bu zamana kadar oynadigimiz cogu maclarda rakipler orta sahamizi cok rahat gecti

Orta saha alın baska bisey istemiyorum.2.lig topcusu josue bile selcuk yaninda modric gibi gözüktü

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmkansız ama insan bekliyor iste duzgun bir orta saha alınacak diye?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma stil olarak Robben tarzı bir isim. Acayip süratli biticiliğini geliştirdi bu sene. İyi plase vuruyor ama şut portfoyünü geliştirmeli.

Oyun zekası konusunda problemi var. Bbu biraz da bencilliğinden kaynaklı. Sürekli ben bitireyim demek yerine Podolski gibi daha vakur bir duruş sergileyebilse o bahsedilen 30'u eder. Şu hali ile daha büyük seviyede oynaması kolay değil.

Tabi oynatan teknik direktörün planı da önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt