Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın çok gol attığı doğru ama büyük maçlarda forvet eksikliği belli oluyor.

Bu takımın çok gol attığı doğru ama büyük maçlarda forvet eksikliği belli oluyor.

sadece forvet degil stoper eksikligide belli oluyor.
gecen hafta stoper olasa rahat alirdik maci.
bir yabanci stoper bir forvet olsa bu takimi kimse tutamaz.
mesela hakan baltanin yerinde saglam bir stoper olsa izlemezdi ikinci golü,
cikardi kafa topuna. bu halde son dakikada galibiyet golü bulabilirdik.

Son düzenleme:
poldiyi cine japonyaya gönderecegimize ereni 3 milyona gönderelim raziym.
asla bizim oynatacagimiz forvet tipi degil, daha cok pivot santrafor.
bizde podolskinin biraz daha kosani daha hareketli olani lazim.
podolsi onyatiyor oynuyor ver kac yapiyor araya cok iyi kosamiyor temposundan.
ama bizim oynatacagimiz forvet tipi bu.
bu yüzden kesinlikle eren gitmeli, transfermakrtta baktim fiyatii 5,5 milyon € cikmis.
3,5 milyon versinler satalim, zararin neresinden dönersen kardir.

Ulan çok birşey istemedik adam akıllı B2B bir ortasaha ve lider stoper sadece 2 transfer la

Tamam Sneijder Alanya&Akhisar maçını tek başına aldırabilir
Bruma Kayseriye Rizeye tek başına oyanayabilir
Poldi 1-2 maç seni ipten alabilir

Amma sen takım gibi oynamayı bilmediğin sürece asla Fb-Bjk-Başakşehir gibi takımları yenemezsin takım olarak iyi oynamak lazım böyle büyük maçları yenmek için

Selçuk-Sarbi-Semih-Hakan-Carole-Eren'le filan ne kadar oynayabilirsin ki ?

Üstelik birde JoR başımızda olduğu sürece derbi filan kazanamaz bu takım ligde

Bruma stil olarak Robben tarzı bir isim. Acayip süratli biticiliğini geliştirdi bu sene. İyi plase vuruyor ama şut portfoyünü geliştirmeli.

Oyun zekası konusunda problemi var. Bbu biraz da bencilliğinden kaynaklı. Sürekli ben bitireyim demek yerine Podolski gibi daha vakur bir duruş sergileyebilse o bahsedilen 30'u eder. Şu hali ile daha büyük seviyede oynaması kolay değil.

Tabi oynatan teknik direktörün planı da önemli.

Ben açıkçası Bruma'da bitiricilik diye bir özellik göremiyorum. Vuruş tekniği de oldukça kötü. Bruma'nın geliştirdiği bir özelliği varsa o da yere daha sağlam basması ve daha çok ikili mücadele kazanmasıdır. Yoksa Bruma öyle içeri katedip, Robben gibi bitiren bir oyuncu değil. Topla çizgiye inip, asist yapabilecek oyuncu. 30 milyon euroluk bir performansta göremiyorum. Oldukça bencil, takım oyunundan uzak, savunmaya katkısı yeterli değil, pas oyununa adapte değil.

robbenin bitiriciği müthiştir malumunuz

bugün bremene attığı golü izleyiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nevzat yine salliyor A spor da.

Nevzat Dindar: Podolski Kobe takımıyla anlaştı

Bunu bir kac dk once a spor da soyledi

Podolski bence gitmek istiyor, bugunku macta da belli oldu zaten, eger bir oyuncu kalacaksa veya kalmak istiyorsa bunu acik acik soyler.

Ne yapip edip bir forvet alinmali.

Japon'ya da transfer doneminin bitmesine daha 1 ay falan var galiba, baktin adamlar 1-2 hafta sonra 5-6m teklif etti, bizimkiler de seve seve satar ve sezon sonuna kadar eren'i izleriz

Nevzat Dindar: #Galatasaray , Lyon'da oynayan Jordan Ferri için temasa geçti

Daha 3 gun once vazgecildi demedi mi nevzat, dalga mi geciyor?

Bruma olmasa yarşta yoktuk ilk yarı tüm takım leş gibiydi bu çocuk kurtardı bizi Bruma şuan rahat 25 eder adam leblebi gibi adam geçiyor 2 tane sağlam b2b birde top alıp vercek duvar forvet olsa bu çocuk attığının 2 katını atar

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav nereye gidiyor Podolski? Son 3 gun kalmis kim gelecek. Gerci sinirsiz zaman da olsa adam gibi birini alamayacaklarindan eminim.

#StayWithUsLukas

kötü senaryo yazmak gerekirse Poldi giderse forvet almayız o yüzden....Bruma Yasin Rodrigues Sinan 4lüsünden 3ünü kullanmak lazım Eren'i 1.forvet olarak düşünemiyorum

Evdeki kek maclarda is yapabilirler ama deplasmanda cok problem yasariz. Ne olursa olsun Podolski kalmali.

gitmeli demiyorum zaten Podolski gidecek yerine forvet alacağımızı da düşünmüyorum gidip Adem Büyük falan almaya çalışacaksak Sinan Gümüş oynasın daha iyi

Cumle alem oyuncu aliyor, maddi sıkıntısı olan kulupler oyuncu kiraliyor, bizde ise ne gelen var ne de giden...

1 hafta once en az 1 oyuncu alacagiz diyen nazifoglu bugun transfer zor falan diyor, bosuna umutlandik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt