Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bok gibi geçen bir transfer dönemi.

Bugün Kap gelecek adım gibi eminim.

Yarin son gun hala bir orta saha transferi yok, bari Podolski yi satmasalar da yoksa forvetsiz de kalacagiz.

Orta Saha alacakları yok bunların.Bari Tolga cabuk donsun ve bi daha sakatlanmasın.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi'yi göndermesinler yeter, o kıvama getirdiler bizi tebrikler.

sezon başı mehmet topal ile imzalasak şimdi şampiyonduk
Bizim sorunumuz çift yönlü ortasaha oyuncumuz olmaması.
Topal bize derman olmaz.

Bize 2 tane ileri geri hayvan gibi koşacak ve pas yapacak atletik oyuncular lazım.
Bunları nerden bulacağız dersen fransa bunlarla kaynıyor.
10 milyona 2 tane çok rahat bulunur yeterki parayı cebe indirme hevesi olmasın

SARI-KIRMIZI!

podolskinin bence hala gitme ihtimali var japonlar verirse 6-7 milyon leventle dursun sülalesini bile satar

japonyada transfer şubat sonu kapanıyor diyorlar bu da dezavantaj bizim icin

bunlar transfer yapamaz yapmıyorlarda zaten transfer dönemi biter poldiyi satar dönem bitti satamıyoruz derler poldide durmadı gitmek istediği için mecbur kaldık derler at fava bekle :D

Bizim sorunumuz çift yönlü ortasaha oyuncumuz olmaması.
Topal bize derman olmaz.

Bize 2 tane ileri geri hayvan gibi koşacak ve pas yapacak atletik oyuncular lazım.
Bunları nerden bulacağız dersen fransa bunlarla kaynıyor.
10 milyona 2 tane çok rahat bulunur yeterki parayı cebe indirme hevesi olmasın

SARI-KIRMIZI!

10m falan yok ki,hem öyle kaynadığını düşünmüyorum iyi olanları transfer oldu şuan brahim konate var sadece onu da alamayız...Samed Kılıç'ı almalıydık ilgilenmiyoruz bile

10m falan yok ki,hem öyle kaynadığını düşünmüyorum iyi olanları transfer oldu şuan brahim konate var sadece onu da alamayız...Samed Kılıç'ı almalıydık ilgilenmiyoruz bile
Tolga ve erene toplam 9 milyon varsa 10 milyonda bi yerlerden çıkar.

Bence hala fransada alınabilecek çift yönlü ortasahalar var .
İlla yıldız olmasına gerek yok

SARI-KIRMIZI!

Tolga ve erene toplam 9 milyon varsa 10 milyonda bi yerlerden çıkar.

Bence hala fransada alınabilecek çift yönlü ortasahalar var .
İlla yıldız olmasına gerek yok

SARI-KIRMIZI!

işte o oyunculara o paralar harcandığı için para yok malesef bende isterim ama realist bakınca transfer olacağını zannetmiyorum Benjamin Andre'yi isterim mesela ama olmaz o iş Ferri'yi bile kiralayamıyorlar

Umarım bi Melo, Telles, Burak faciası yaşamayız bit ulan lanet şey!

Podolskinin gitme ihtimali var. Çünkü adamların transfer dönemi devam edecek.

sabri, balta, semih, selçuk,carole bu adamlar birlikde oynadığı sürece biz özellikle deplasmanlarda çok puan kaybı yaşarız.

Bu açık bir şekilde ortadayken yapılan transferler elinde olan yetersiz stoperlerden pek farkı olmayan Ahmet çalık ve daha çok sol kanatta başarılı olmuş ne veerceği belli olmayan Garry. Ve bu transferlere verilen para şaka gibi 6 milyon euro.

Son maçta beni en çok şaşırtan ve mutlu eden olay Joshue'nin performansıydı.

Bu performansını güçlü takımlar karşısında da devam ettirebilirse orta sahaya ilaç olur.

Ama bu riske girmeden ve zaman varken orta sahaya bir tane ucuz, genç bir scout transferi super olur.

Sergen Bey n'apıyorsunuz?

db28ec5ab7085f416b540b269a435f94.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt