Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merter kim ya ki bunu örnek olarak veriyorsun, bu kadar da düsmeyelim.

GS seviyesinde olmayabilirler , transferleri yanlis da olabilir ama bakiyorum , ismi gectiginde "bu kim ya" seklinde algi yaratan bir cok oyuncu gayet iyi oynuyorlar

merter yuce , bursada ayakta kalan 2 isimden biriydi , basaksehir puan kaybetse ,maci izleyenler ayni seyi soylerlerdi , guray da gundemimize girmisti , adam asist gol , her seyi yapiyor kac senedir

niasse ye , rodellega ya burun kivirdik , biri premier league de gayet etkili ,digeri de mevcut takimindan ileri bir yere transfer oldu

denizli emre mor u istediginde de "sacmayin paralari , adi sani duyulmamis" diyordu o gunku nobet basliginda

demem o ki ,herkes buyuk takim oyuncusu olamaz , fakat herkese de onyargili bakmamak lazim
Merter den sonrasini okumadim

orta saha transferi ile %100 şampiyonuz
bir tane adam akıllı yapın başkasına gerek yok

Kendin cümlenin basinda dedigin gibi Galatasaray seviyesinde olmayan adamlar bunlar. Konusmaya bile gerek yok.

Anadolu da estirip 3 büyüklerde kaybolacak tipler bunlar, 10 adam alirsin 1 tanesi zar zor tutar belki Yasin gibi veya Fener de Volkan Sen gibi.

Bunlar da beyinsiz futbolcular ama yerli seviyesi o kadar düsük ki bu adamlar en azindan belirli bir katki veriyorlar. Volkan olmadi mi Fener rakip kaleye bile gidemiyor, cok ilginc.

buraya yazıyorum not alın gençler transfer dönemi bitecek bitiyor zaten kimse alınmayacak şubatta podolski satılacak transfer dönemi bittiği için yerine adam alamıyoruz diyecekler neden sattınız sorularınıda kendi gitmek istedi yapacak birşeyimiz yoktu vs diyecekler

Marifet zaten hem merteri , hem emre moru , hem yasini , yanina yigit ismail gokoglan ve yaser yildizi almak degil

Ama iclerinden iyi olacak olana yatirim yapmak . Lens ve Rodriguez cok super adamlar degiller ,zaten geldikleri kluplerdeki durumlari da belli

iyi arastirmayla iyi oyuncular bulunur , yerli ya da yabanci

GS seviyesinde olmayabilirler , transferleri yanlis da olabilir ama bakiyorum , ismi gectiginde "bu kim ya" seklinde algi yaratan bir cok oyuncu gayet iyi oynuyorlar

merter yuce , bursada ayakta kalan 2 isimden biriydi , basaksehir puan kaybetse ,maci izleyenler ayni seyi soylerlerdi , guray da gundemimize girmisti , adam asist gol , her seyi yapiyor kac senedir

niasse ye , rodellega ya burun kivirdik , biri premier league de gayet etkili ,digeri de mevcut takimindan ileri bir yere transfer oldu

denizli emre mor u istediginde de "sacmayin paralari , adi sani duyulmamis" diyordu o gunku nobet basliginda

demem o ki ,herkes buyuk takim oyuncusu olamaz , fakat herkese de onyargili bakmamak lazim
merter
kim yahu daha neler :)

lorik cana tarzi bir adam , cok saglam oyuncu , bu adami GS ye sadece buyuk takimda beceremez diye almazsam almam ama oyunculuk yetenegi olarak cok sert , cok mucadeleci ve enerjik bir adam

izlenmedigi icin , maclarinin kaale alinmamasindan sebep ismine gore boyle dusunuyorsunuz bana kalirsa , hamza aldirmaya calisti diye onyargili bakis var

ama ben bu yorumu merter ozelinde yapmadim , merteri alsan 1,5 milyon TL ye oynatirsin , onun kadar bile is yapmayacak selcuk a 3 milyon euro veriyoruz , 10 katina yakin ,bunlari da dusunmek lazim

Vay be Sirigu la liga 19ncusu osasuna ya gidiyormuş. Fenerde biraz beyin olsa kaçırmaz

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Lille romadan Gerson u kiralamis bedavaya 18 milyon Euro opsiyonla.

Milan 500 bin Euro ya Ocampos u kiralamis

Karim Rekik Marsilya dan ayrılacakmis klüp arıyormus

Ivanovic Chelsea den ayrılmak istiyormuş

Gidin kiralik oyuncu getirin ffp takilmaz nasil olsa

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

İstesek bedava ya 3 tane oyuncu kiralariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt