Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BREAKING NEWS

Chelsea are interested in signing Celtic striker Moussa Dembele – but it may cost then £40m to secure a move to Stamford Bridge.

We understand Celtic are extremely reluctant to sell in this window and would not consider a bid below £40m.

Bedavaya alamadigimiz adami chelsea istiyor... celtic de en az £40m istiyormus

musa dembeleyi kaçıran futboll idarecisi çıkıp açıklama yapmalı kolpacı heriww

Son düzenleme:
Ulloa Sky a röportaj vermis; 4/5 milyon pound luk teklif gelirse senin gitmene izin vereriz demisler ama yalan söylemisler.

Eren ve serdar ikilisine verilen bonservisi adam akıllı bir orta sahaya verseydik orta saha sorunumuz kalmazdı.

Eren transferini yine de yanlış bulmuyorum, o tip bir forvet lazımdı ama takımın oynamaya çalıştığı futbol anlayışıyla verimli olabilmesi zor. Ederinden 1-2 milyon fazla bonservis ödenmiş olması, tümüyle yanlış transfer olduğu anlamına gelmiyor. Topu rakip ceza sahasına yığamayan, kanat oyuncuları yandan yüksek pas vermek yerine (Orta tabirini özellikle kullanmıyorum) hep içe kat etmeyi tercih eden, bekleri istese de böyle bir beceriye sahip olmayan takımda Eren gibi oyuncunun etkinliği kalmıyor haliyle...

Serdar konusunda katılıyorum, alınmasını hiç istememiştim, hele ödenen ve ödenecek bedellerle. Takımda hamle rolünü üstlenecek stoperler iyi kötü mevcuttu. Denge stoperi oynamaya müsait tek adam olan Hakan' ı yedek bırakacak bir stoper lazımdı. Öyle lider özellikli bir stoper alınmış olsaydı, Chedjou-Semih-Koray dan hangisi olsa sırıtmazdı, Koray sakatlandı ayrı konu...

Ulloa'yı Sunderland'a vermek istemiyor Leicester anladığım kadarı ile kiralama denenebilir aslında

poldi gitti diyelim yerine forvet alamadilar. sizce

Bruma-Eren-Yasin mi yoksa Bruma-Yasin-Garry tarzi bir hücüm hatti mi daha basarili olur? Cünkü bu poldi birsekilde gidecek ister yarin istersen subat ayin sonunda bizde sirf erene kalacagiz

Leicester Ulloa'yi sunderland'e satmak istemiyor, ingilteredeki takimlara satmak istemiyorlarmis

Bizimkiler de yarim sezon kiralik teklif etmisler ama buna da leicester sicak bakmamis

Adam baska yerde futbol oynamak istedigini soyluyor ama zorla takimda tutmak istiyorlar, bi de ulloa yedek kulubesini istiyor niye kalmak istesin

31 yasina gelmis bir forvet satin almak sacma olur. kiralik veriyorlarsa al yoksa sakincali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt