Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903
Beşiktaş, Adebayor ile her konuda anlaşmıştı. Fakat başkan istemedi. Adebayor, Gs ile görüşecek diye duydum.

Adebayora sallamak dünyanın en saçma şeyi.

Eto'o Drogba Adebayor.

Bu 3'ü bu ligde emekleyene kadar iş yapar

Adebayor gelsin isterim ama bı yönetim alamaz işin gerçeği transfer falan yok bitti günlerdir yapamayan adamlar 24 saatte mi yapacaklar o yüzden boşverin derim kadro bu dua edelim Poldi satılmasın yada sakatlanmasın

Akhisar diyorlar

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

etoyla adebayor birmi yaw eto adam gibi adam sahada emekleyene kadar kosuyor
adebayor tembel idmanda simit yiyen adam. 2 senedir sezonun ilk yarisini bos geciyor napicaz bu adami

İddaa ediyorum Adebayor gelince sadece TT Arenada oynanan ilk 3 maçta 60'ta oyuna girsin. Son 7-8 maçta yarıştan kopmayıp tribünü doldurursan Adebayor o gazla içerde dışarda boş geçmez

keitadan ve eboueden sonra gelip de iş yapan zencimiz olmadı o yüzden bu simitçi gelmesin

sorunlu bi tip zaten balotelli olsa neyse

Eto'o/Drogba ve Adebayor ayni cümlede sarf edilecek adamlar degil bir kere.

Eto'o ve Drogba bambaska adamlar. Adebayor kac yildir futbol bile oynamiyor, bu kadar da düsmeyelim yahu.

Istemem öyle herifi. Gelecek de form tutacakta ölme essegim ölme.

Adebayor gibi cöpleri almasak

Adebayor nedir ya,scout transferi yok mu ?

Adam çıkıp drogba artık yaşlandı istemiyoruz dedi
Adebayor'u alacaklarını hiç zannetmiyorum transfer kapandı yüksek ihtimal

TapaTalK

Eto'o/Drogba ve Adebayor ayni cümlede sarf edilecek adamlar degil bir kere.

Eto'o ve Drogba bambaska adamlar. Adebayor kac yildir futbol bile oynamiyor, bu kadar da düsmeyelim yahu.

Istemem öyle herifi. Gelecek de form tutacakta ölme essegim ölme.

Hocam iş ahlakı ve karakterinden bahsetmiyoruz ki onlardan bahsedersek dediğin durum geçerli , kaliteden bahsediyorum.

Adebayor şu ölü haliyle Erenin falan önünde yani. Bu yorumları Eto hatta Rodallega bizle anarken de yaptılar, yedekte forvetin yok Adebayor kumarını düşük bi maliyete oynarsın 1+1 opsiyonlu sözleşme gibi

ali naci ara transfer kapandi diyo

Yarını atlatırsak podolskinin kaldığına şükür edip iki rekat namaz kılmakta fayda görüyorum

TapaTalK

Konu kilit. Iyi kakaladilar Ahmeti.

Yok Hugo, Yok Vida vs.. Sonuc Ahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt