Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah transferinde son dakika gelimesi birazdan #24sporgecesi'nde

Benim pek Üniversite ortamı yaşama hevesim yok abi, bir an önce iş sahibi olup kendimi geliştirmek istiyorum. Keşkelerle pek uğraşmayın şuanda ki keyfinize odaklanın :)
Is hayatımı atıldı mı anlarsın ne pis iş olduğunu
Benim tek keyfim Galatasaray gerisi can sıkıntısı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öte yandan Juventus'un Galatasaray'a karşı pazarlık noktasında elini güçlendirmek ve fiyat arttırmak için böyle bir yola gittiği ifade edilirken, Galatasaray cephesi ise hem Juventus hem de Asamoah ile sözleşmelerin hazırlığı aşamasında olduklarını ve transferi kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını belirtiyor.

turkfutbol

Öte yandan Juventus'un Galatasaray'a karşı pazarlık noktasında elini güçlendirmek ve fiyat arttırmak için böyle bir yola gittiği ifade edilirken, Galatasaray cephesi ise hem Juventus hem de Asamoah ile sözleşmelerin hazırlığı aşamasında olduklarını ve transferi kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını belirtiyor.

turkfutbol
alacagiz baska yolu yok

Newcastle 11 milyon pound'a Cenk'i almak yerine Oğuzhan'ın Arsenal'de kalan %30'luk payının %33'ünü alsalar, seneye 150 milyona satıldığı zaman Cenk'i bedavaya getirebilirler. :asd22:

Son düzenleme:
Futbolda amacın Şamp. Ligi müziği çaldırmak olduğunu bilmeyen vasıfsızların İstiklal Marşı'na sarılmaları yalandır. Kim futbola yabancı?

Kapağa bak kapağa
Timurlenk reis

Is hayatımı atıldı mı anlarsın ne pis iş olduğunu
Benim tek keyfim Galatasaray gerisi can sıkıntısı

:D Lise geride kaldı abi, üniversitede öyle olacaktır zaman çok müsade etmiyor ki bizlere abi... Kısa vadede ne kadar geliştirirsem kendimi o kadar tat alacağımı düşünüyorum hayattan. Bu tatlı ve hoş sohbet için çok teşekkürler abi, Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin abi.

forumda cok guzel bir kardeshlik ortami hakim
Kavga yok
atmosfer harika
Keske boyle kalsaa

:D Lise geride kaldı abi, üniversitede öyle olacaktır zaman çok müsade etmiyor ki bizlere abi... Kısa vadede ne kadar geliştirirsem kendimi o kadar tat alacağımı düşünüyorum hayattan. Bu tatlı ve hoş sohbet için çok teşekkürler abi, Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin abi.
Herşey gönlünce olsun
Pişmanlığın olmasın yeterli hayatta
Ben teşekkür ederim kardeşim

hayırdır ne oldu

Bende kalıtsal ve genetik bir kan bozukluğu var, ismi talasemi taşıyıcılığı abi bundan bir kaç sene önce Askeri öğrenci olur raporu verilirken bu sene bu hastalığa olamaz raporu verdiler, ve seneyede böyle olacakmış... Nasip değilmiş demek, önümüz açık bakalım çizeceğiz bir yol nasipse.

Is mis konusuyorsunuzda umarim bir gün bir futbol külübünde is bulmak ne güzel olurdu be

Bende kalıtsal ve genetik bir kan bozukluğu var, ismi talasemi taşıyıcılığı abi bundan bir kaç sene önce Askeri öğrenci olur raporu verilirken bu sene bu hastalığa olamaz raporu verdiler, ve seneyede böyle olacakmış... Nasip değilmiş demek, önümüz açık bakalım çizeceğiz bir yol nasipse.
Hayırlısı kardesım gecmıs olsun

Denayer inmedi mi yahu? Yayın yoksa uyuyacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt