Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Is hayatımı atıldı mı anlarsın ne pis iş olduğunuBenim pek Üniversite ortamı yaşama hevesim yok abi, bir an önce iş sahibi olup kendimi geliştirmek istiyorum. Keşkelerle pek uğraşmayın şuanda ki keyfinize odaklanın![]()
Bu ülkede sanata önem verılmıyor senınle 1 kez daha sahit oldum demek müzügü bıraktın
hayırdır ne olduBıkmadın mı abi senAsker olma hayalim suya düştü, şimdi daha güzel bir yol çizme gayretindeyim abi.
alacagiz baska yolu yokÖte yandan Juventus'un Galatasaray'a karşı pazarlık noktasında elini güçlendirmek ve fiyat arttırmak için böyle bir yola gittiği ifade edilirken, Galatasaray cephesi ise hem Juventus hem de Asamoah ile sözleşmelerin hazırlığı aşamasında olduklarını ve transferi kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını belirtiyor.
turkfutbol
Is hayatımı atıldı mı anlarsın ne pis iş olduğunu
Benim tek keyfim Galatasaray gerisi can sıkıntısı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşey gönlünce olsunLise geride kaldı abi, üniversitede öyle olacaktır zaman çok müsade etmiyor ki bizlere abi... Kısa vadede ne kadar geliştirirsem kendimi o kadar tat alacağımı düşünüyorum hayattan. Bu tatlı ve hoş sohbet için çok teşekkürler abi, Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin abi.
hayırdır ne oldu
ansaldi ne lan 31 yaşındaki adamı nabalım
Hayırlısı kardesım gecmıs olsunBende kalıtsal ve genetik bir kan bozukluğu var, ismi talasemi taşıyıcılığı abi bundan bir kaç sene önce Askeri öğrenci olur raporu verilirken bu sene bu hastalığa olamaz raporu verdiler, ve seneyede böyle olacakmış... Nasip değilmiş demek, önümüz açık bakalım çizeceğiz bir yol nasipse.
Doğru söylüyorsun takımdaki en yaşlı adam 25 pardon ben kaçırmışım sen müthişsin
Aslolan Galatasaray'dır