- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
17'de 17 imkansız, illa ki büyük maçlardan birinde puan kaybederiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İmkansız değil her maç 45 bin + taraftar gelicek dersek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17'de 17 imkansız, illa ki büyük maçlardan birinde puan kaybederiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bjkli iste çok belli ediyor kendini senelerden beri
Postlarimi like'larsin yarin yine
benden kufur yedikce sempatimi besliyorsun bana anlamiyorum seni
Tinerci mi diyorsun renktaş bunlar mühim iddalar doğrusuMeloya karşı ettiği sözleri bilmiyorum, aranızda değildim. Ama Sneijdere söylediklerini az biraz takip edebildim. Galatasaraya öyle veya böyle, beğenirsiniz beğenmezsiniz, emek vermiş ve değer olmuş oyuncuları (Melo, Sneijder, Bruma) bu şekilde aşağılaması düşündürücü açıkcası.
Bu sebepten dolayı Brumayı neden değersizleştirip Cenk gibi forvete o paraları layık görüyor öğrenmek istedim açıkcası.
Sözlesmesi gelecek sezon bittigi gerçegi degistirmiyor.
aşırı sempatik bir durum yok, sadece iyi yönetildigini düsünüyorum. Gerçekleri söylüyorum.
Evet Udineseye transfer olan Rijad Bajiç'i önerdim. Bu oyuncuyu kötü bulmuyorsan heralde.

beyler lafontenden masalları bırakında bu takım feneri kadıköyde yener mi on bakın

6 tane sallarizbeyler lafontenden masalları bırakında bu takım feneri kadıköyde yener mi on bakın
Meloya karşı ettiği sözleri bilmiyorum, aranızda değildim. Ama Sneijdere söylediklerini az biraz takip edebildim. Galatasaraya öyle veya böyle, beğenirsiniz beğenmezsiniz, emek vermiş ve değer olmuş oyuncuları (Melo, Sneijder, Bruma) bu şekilde aşağılaması düşündürücü açıkcası.
Bu sebepten dolayı Brumayı neden değersizleştirip Cenk gibi forvete o paraları layık görüyor öğrenmek istedim açıkcası.
sizin kadro pek iyi değilbeyler lafontenden masalları bırakında bu takım feneri kadıköyde yener mi on bakın
Ben hatirliyorum. 1-2 ay ban edilmistim.Meloya karşı ettiği sözleri bilmiyorum, aranızda değildim. Ama Sneijdere söylediklerini az biraz takip edebildim. Galatasaraya öyle veya böyle, beğenirsiniz beğenmezsiniz, emek vermiş ve değer olmuş oyuncuları (Melo, Sneijder, Bruma) bu şekilde aşağılaması düşündürücü açıkcası.
Öster maçını kazansaydık bu adamlar yine gelirmiydi sizce?
Rijad kötü oyuncu olmayabilir. Ama Galatasaraya gibi Şampiyonlar Liginde gruptan çikmayı hedefleyen bir takıma yakıştıramam işin gerçeği.