Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bd94519f80dd693e6a2e89cf367f2300.jpg

Valbuena ve ozan tam olmuş sesli güldüm

Aslolan Galatasaray'dır

Bjkli iste çok belli ediyor kendini senelerden beri

Meloya karşı ettiği sözleri bilmiyorum, aranızda değildim. Ama Sneijdere söylediklerini az biraz takip edebildim. Galatasaraya öyle veya böyle, beğenirsiniz beğenmezsiniz, emek vermiş ve değer olmuş oyuncuları (Melo, Sneijder, Bruma) bu şekilde aşağılaması düşündürücü açıkcası.

Bu sebepten dolayı Brumayı neden değersizleştirip Cenk gibi forvete o paraları layık görüyor öğrenmek istedim açıkcası.

Arda ve Volkan Şen' in çok büyük mental sorunları var. Ardanın karakteri tek başına bu takımı karıştırmaya yeter. Milli takıma ve Terime yaptıklarını en son hepimiz gördük. Bu sene öncekilerden farklı olarak karakterli oyunculardan oluşan bir takım kurmaya çalıştılar. Bencil ve takım için mücadele etmeyen oyuncuların artık bu takımda yeri yok.

Arda defolsun nereye giderse gitsin. Teknik anlamda bakarsak olağanüstü tempolu oynayan bir takımız ve arda bu tempoyu yarı yarıya düşürür.

Meloya karşı ettiği sözleri bilmiyorum, aranızda değildim. Ama Sneijdere söylediklerini az biraz takip edebildim. Galatasaraya öyle veya böyle, beğenirsiniz beğenmezsiniz, emek vermiş ve değer olmuş oyuncuları (Melo, Sneijder, Bruma) bu şekilde aşağılaması düşündürücü açıkcası.

Bu sebepten dolayı Brumayı neden değersizleştirip Cenk gibi forvete o paraları layık görüyor öğrenmek istedim açıkcası.
Tinerci mi diyorsun renktaş bunlar mühim iddalar doğrusu

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözlesmesi gelecek sezon bittigi gerçegi degistirmiyor.

aşırı sempatik bir durum yok, sadece iyi yönetildigini düsünüyorum. Gerçekleri söylüyorum.

Evet Udineseye transfer olan Rijad Bajiç'i önerdim. Bu oyuncuyu kötü bulmuyorsan heralde.

Rijad kötü oyuncu olmayabilir. Ama Galatasaraya gibi Şampiyonlar Liginde gruptan çikmayı hedefleyen bir takıma yakıştıramam işin gerçeği.

Eyüpspor maçı Gstv den canlı yayınlanacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dedim ya.

- sözlesmesi gelecek sezon bitiyordu
- cenke talip olanlar epl takimlar
- forvetler bu piyasada daha pahali genelde

Daha basit söyleyemem.

Arda Türkiye ye gelmiyor demiş aykut ince. Iyice kafam karıştı simdi

Ben hatirliyorum. 1-2 ay ban edilmistim.

Ertesi sene gorduk zaten neyin ne oldugunu. Daha halen utanmadan yorum yapar buralarda.

Rijad kötü oyuncu olmayabilir. Ama Galatasaraya gibi Şampiyonlar Liginde gruptan çikmayı hedefleyen bir takıma yakıştıramam işin gerçeği.

Şampiyonlar Liginde gruptan çikmayı hedefleyen bir takımin genç ve gelişime açık oyunculara da ihtiyaci vardir.

Rijad bundan bir tanesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt